Bijuteriile Janette – cel mai inspirat cadou de sărbători

616
banner mobila la comanda suceava

Când vine vorba de a cumpăra un cadou, mai ales acum când sărbătoarea Crăciunului este aproape, vrei să oferi ceva de care acea persoană, indiferent că este femeie sau bărbat, să se bucure mult timp. Un minunat dar de luat în considerare este reprezentat de bijuteriile cadou, cu pietre naturale sau cu pietre prețioase sau semi-prețioase în forme delicate cum ar fi briliant de ambra, ametist, turcoaz, smarald, safir, rubin, Lapis Lazuli, Piatra Lunii, coral, topaz, agat, carneol, diferite varietăți ale cuarțului, jad, jasp, malachit, opal, citrin, perle de cultură și multe altele. În felul acesta, persoana poate să poarte adesea bijuteria și să se gândească la tine.

Unele persoane preferă să aibă ceva unic, bijuterii pe care nu vor să le vadă la alți oameni. Din această cauză ar trebui să fii atent de unde procuri bijuteriile cadou.

Janette Bijuterii & Accesorii deține o diversitate de colecții de bijuterii cu detalii vintage, modele unicat din argint brodat-filigran, bijuterii cu accente antichizate cu gravuri artistice moderne și inspirate din frumusețea naturii, lucrate manual de către artizani thailandezi cu pietre naturale, pietre prețioase și semi-prețioase, în forme delicate, fațetate sau cu finisaje supradimensionate.

Atât în magazinele fizice din Rădăuți sau Suceava (Iulius Mall, Shopping City, Complex Comercial Zimbru) cât și în magazinul online www.janette.ro vei găsi bijuterii alese din pasiune pentru frumos, adică bijuterii din argint cu perle și marcasite lucrate manual în stil vintage care subliniază eleganța desăvârșită, bijuterii din argint cu pietre fațetate în nuanțe vii de roșu, verde și albastru regal, toate acestea făcând parte din colecții deosebit de elegante, special create pentru magia sărbătorilor de iarnă.

Aceste bijuterii din argint cu pietre strălucitoare în culorile sărbătorilor pot fi cadouri deosebite și pot fi atent alese pentru femeile speciale din viața ta: mamă, soție, soră, fiică, prietenă, colegă, etc

Pentru ele, poți alege cercei din argint cu pietre și cristale, cercei vintage supradimensionați, cercei din argint eleganți lucrați manual în stil vintage, cercei moderni din argint lucios fără pietre, brățări elegante cu pietre fațetate din argint în diverse nuanțe, brățări vintage din argint cu pietre și cristale strălucitoare, brățări fixe din argint pentru stilurile moderne, lănțișoare finuțe din argint cu pandantive ce transmit mesaje simpatice sau diferite simboluri de afecțiune, perfecte pentru a fi dăruite persoanelor apropiate, coliere supradimensionate cu pietre și cristale, extrem de elegante, ce fac ținuta clasică una surprinzătoare.

Bărbații nu trebuie uitați nici ei de Crăciun. La Janette găsești borsete și portofele din piele naturală pentru bărbați, fabricate în România dar și brățări și lanțuri din argint, ceasuri sau alte accesorii.

agentie SEO & promovare eficienta online