Petrece-ți concediul de vară la Vila Iulia *** din Vatra Dornei

732
Vila Iulia - Cazare Vatra Dornei
banner mobila la comanda suceava

Luna aceasta, ne aflăm în plin sezon al concediilor. Mulți dintre noi și-au programat câteva zile în străinătate, la mare, la munte alături de cei dragi. Totuși, pentru cei care nu și-au stabilit încă destinația de concediu, stațiunea Vatra Dornei le stă la dispoziție pentru câteva zile de relaxare în inima Bucovinei.

Oferta de cazare Vatra Dornei încă mai dispune de locuri libere în anumite unități de cazare.

Una dintre ele este Pensiunea Vila Iulia *** de pe strada Runcului din Vatra Dornei.

Vila Iulia Vatra Dornei

Vila are o capacitate de cazare de 30 de locuri în garsoniere, camere cu pat dublu, camere cu două paturi și în camere single. Principalele dotări întâlnite în camere sunt: televizor, rețele de cablu UPC și Digi, telefon, frigider, internet wireless și băi proprii cu duș. Ambianța în camere este una intimă, călduroasă, confortabilă iar mobilierul este de calitate, din lemn masiv.

În perioada 15.07.2019 – 14.09.2019 tarifele sunt următoarele:

  • Prețul unei camere duble pe noapte este de 160 lei, iar al unei garsoniere este de 190 lei, atât în timpul săptămânii cât și în weekend.

În perioada 15.09 – 20.12.2019, tarifele sunt puțin mai ieftine:

  • Prețul unei camere duble pe noapte este de 140 lei, iar al unei garsoniere este de 170 lei, atât în timpul săptămânii cât și în weekend.

Copiii nu plătesc pat suplimentar în cameră. Tarifele se negociază în cazul grupurilor mari. Elevii beneficiază de reduceri de aproximativ 30-40 lei la cazare.

Receptie Vila Iulia

Oaspeții pot opta pentru pensiune completă care are prețul de 70 lei/ persoană/ zi sau pentru regim demipensiune care are prețul de 50 lei/zi/ persoană. Copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 14 ani plătesc doar jumătate din prețul aferent mesei iar cei peste 14 ani plătesc integral masa.

În interiorul pensiunii, oaspeții se pot bucura de: barul și crama ce conțin o gamă variată de băuturi, terasa cu barbeque, grădina de vară, grădina cu spațiu amenajat pentru copii, bucătăria pentru turiști. Parcarea și internetul prin wireless sunt gratuite.

Pentru cei care doresc, gazdele pot organiza mese festive pentru evenimente importante, picnic la iarbă verde, cină bucovineană, cină romantică, seară de dans cu muzică live, tombolă, concurs de dans.

De asemenea se poate face foc de tabără, excursie cu picnic, călărie, plimbări cu ATV-ul, cu telescaunul, tur de stațiune cu trenulețul turistic. Turiștii pot vizita mănăstirile din zonă: Păltiniș, Piatra Teiului, Gheorghiteni, Rarău, Piatra Tăieturii.

Uită de problemele cotidiene pentru câteva zile și hai la Vatra Dornei pentru a te destinde, într-o atmosferă primitoare conferită de Vila Iulia.

Cazare in Vatra Dornei