Compania CLAXNET se extinde pe piața din Grecia

501
Compania CLAXNET se extinde pe piața din Grecia
banner mobila la comanda suceava

Compania CLAXNET se pregateste sa isi extinda vanzarile si sa intre pe piata din Grecia. Nu este pentru prima data cand aceasta companie de produse electronice se extinde in afara tarii, aceasta mai activeaza in Europa de Est, in Romania, Bulgaria si Ungaria. Acest articol va ofera informatii cu privire la modul in care CLAXNET se pregateste sa intre pe piata din Grecia, precum si la produsele pe care le va oferi.

Compania CLAXNET se pregateste sa intre pe piata din Grecia cu produse electronice inovatoare si de calitate. Aceasta nu reprezinta prima expansiune a brandului deoarece prima extindere a acestuia a fost in Bulgaria si Ungaria. Cu produse de cea mai buna calitate, CLAXNET se pregateste sa intre pe piata greceasca si sa isi extinda vanzarile in aceasta tara.

Compania a observat ca piata greceasca este una mare si cu potential urias, asa ca s-a hotarat sa-si extinda produsele si serviciile in aceasta tara. Produsele electronice sunt foarte cautate in Grecia deoarece nivelul de trai a crescut semnificativ in ultimul deceniu.

Produsele pe care CLAXNET le ofera grecilor

Compania CLAXNET urmeaza sa ofere grecilor produse electronice de cea mai inalta calitate. Produsele vor include casti fara fir, baterii externe, mousepad-uri smart, periute de dinti electrice precum si diverse alte produse inteligente. Compania va oferi, de asemenea, servicii de asistenta pentru toate produsele sale.

Produsele sunt comercializate atat in mod direct, de catre CLAXNET prin intemediul magazinului online propriu cat si prin diversi reselleri locali. Magazinul oficial se poate accesa la adresa claxnet.gr chiar de acum.

Planul de lansare a produselor CLAXNET pe piata greceasca

Inainte de a decide lansarea produselelor pe piata greceasca, CLAXNET a efectuat o serie de activitati de pregatire si de prezentare precum si diverse studii de piata. Acestea au inclus teste de marketing atat online cat si offline. Grecii sunt deschisi la nou si au fost incantati ca un brand romanesc a decis sa se extinda pe piata lor.

Grecii sunt familiarizati cu poporul roman prin prisma turismului. Romanii aleg Grecia ca si destinatie turistica in special pe timpul verii. De asemenea, o parte din staff-ul grecilor provine din Romania. Exista multi romani care au un job sezonier in Grecia, iar grecii sunt multumiti de capacitatile romanilor precum si de calitatea muncii acestora.

Beneficiile extinderii companiei in Grecia

Extinderea companiei in Grecia va aduce numeroase beneficii. In primul rand, aceasta va permite companiei sa isi mareasca prezenta pe piata, automat si vanzarile. Printre alte beneficii enumeram: mai multa vizibilitate, mai multe oportunitati de marketing, mai multa cunoastere a produselor si serviciilor sale, mai multa fidelitate din partea clientilor si mai multa interactiune cu acestia.

Extinderea in Grecia reprezinta o provocare deoarece logistica este diferita comparativ cu cea care este obisnuita compania. Grecia este alcatuita din mai multe insule, iar timpul de livrare difera in functie de acestea. Livrarea coletelor intr-o zona insulara este mult mai dificila in aceste conditii.

agentie SEO & promovare eficienta online