MERE, magazinul care promite cele mai mici prețuri de pe piață, s-a deschis în incinta Egros Shopping Suceava

1100
banner mobila la comanda suceava

Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip discount originar din Rusia, Svetofor, a deschis de curând, pe 31 octombrie 2019 un nou magazin în incinta Egros Shopping Suceava, MERE.

Cu peste 800 de magazine prezente în Rusia, Belarus, China, Kazakhstan, marele retailer și-a extins activitatea și în țările Uniunii Europene, printre care și România, promițând că acest concept este cel mai ieftin hard-discounter de pe piață.

Clienții vizați sunt persoanele cu venituri mici și medii iar prețurile practicate sunt cam cu 20% mai mici decât cele practicate de concurența directă. Acestea se datorează în parte colaborării directe cu producătorii, politicii stricte de costuri și marjei comerciale minime.

Magazinul din Suceava se întinde pe o suprafață de 1100 mp și are acces direct de la intrarea principală. Diversitatea de produse disponibile poate reduce cu mult timpul alocat cumpărăturilor. Peste 800 de produse sunt comercializate, din care circa 30% sunt produse non alimentare. Clienții vor putea cumpăra de asemenea și produse mai puțin cunoscute deoarece retailer-ul nu pune pe raft mărci private ca restul hard-discounterilor. Majoritatea produselor sunt fabricate în  România, în proporție de 75% dar există și produse importate din Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Germania, Turcia.

MERE este cel de-al treilea magazin din România, dar primul din Moldova, al celor de la Svetofor. Programul magazinului este de la ora 9.00 dimineața până la ora 20.30 seara, acesta fiind deschis zilnic. Magazinul completează și se integrează perfect în politica promovată de către Egros Shopping Suceava, care vine în întâmpinarea dorințelor și nevoilor sucevenilor cu prețuri accesibile la produsele și serviciile oferite.

Rușii de la Svetofor și-au propus ca în anii viitori să deschidă o rețea de 50 de magazine în toate regiunile țării iar următoarele orașe care sunt pe lista deschiderilor sunt Piatra Neamț și Slobozia.