Modă, tehnologie și multe altele: beneficii exclusive prin partenerii CardAvantaj

585
Modă, tehnologie și multe altele: beneficii exclusive prin partenerii CardAvantaj
banner mobila la comanda suceava

Cumpărături la mall, shopping online, mii de produse și servicii te așteaptă în vitrine sau la un click distanță. Ca să te bucuri pe deplin de oferte și promoții atractive, îți prezentăm în continuare CardAvantaj, cardul tău de cumpărături în rate cu dobândă zero*, ce-ți aduce beneficii exclusive în peste 9500 de magazine partenere din toată țara.

Ce beneficii ai când folosești CardAvantaj pentru cumpărături în rate fără dobândă*

Aplică online sau în sucursale Credit Europe Bank și activează CardAvantaj, primul card de credit în lei cu utilizare națională și internațională, prin care faci cumpărături cu plata în rate fără dobândă*, primind în același timp și bonus pentru fiecare tranzacție efectuată. De câte ori cheltuiești bani, câștigi bani, pentru că ai bonus 0,3% din valoarea tranzacției înapoi pe card, pentru mai mult shopping în condiții avantajoase. Beneficiezi de o perioadă de creditare nelimitată, dacă rambursezi lunar suma minimă de plată. În plus, ai la dispoziție carduri contactless, pentru plăți rapide și sigure la retailerii preferați. Poți să alimentezi cardurile de cumpărături CardAvantaj cu fonduri proprii, ca să achiziționezi produse și servicii în condiții excelente de calitate și preț. Ai și posibilitatea să scoți bani de pe cardul de cumpărături, direct de la ATM-uri.

Printre beneficiile exclusive oferite de CardAvantaj se numără și ofertele tip cashback, în zeci de magazine partenere CardAvantaj. Spune-le și cunoscuților tăi despre aceste oferte atractive! Recomandă cardul de cumpărături în rate fără dobândă* CardAvantaj, pentru extra beneficii. Convinge-ți prietenii să devină utilizatori de CardAvantaj și primești bonus suplimentar pentru fiecare card emis din recomandarea ta. Cu cât faci mai multe recomandări, cu atât beneficiezi de un bonus mai consistent.

Unde poți să folosești CardAvantaj pentru cumpărături în rate fără dobândă*

Descoperă cea mai variată ofertă de cumpărături în rate cu dobândă zero*, la cele peste 9500 de magazine partenere CardAvantaj, unde te așteaptă o gamă largă de produse și servicii. Fie că plătești online sau la POS-uri, CardAvantaj îți asigură shopping cu beneficii exclusive. Achiziționezi mărcile preferate de electronice, electrocasnice și IT&C, găsești ce-ți trebuie pentru casă și grădină în magazine pentru materiale de construcții, magazine de mobilă și decorațiuni. Cumperi mai comod și mai avantajos produse din magazine alimentare, supermarket, piață.

Când plătești prin CardAvantaj, te bucuri de beneficii exclusive la stații de alimentare cu combustibil, la restaurante, fast-food-uri, cafenele, baruri, în magazine de modă, bijuterii și ceasuri, magazine de cosmetice și saloane de înfrumusețare, magazine cu articole auto-moto, turism și sport. Beneficiezi de oferte atractive la plata serviciilor de cultură și educație, sănătate și îngrijire personală, servicii de curățenie, servicii de consultanță, servicii de securitate și pază, servicii financiar-bancare, servicii de travelling, activități recreative ș.a. Utilizează cel mai bun instrument de plată în rate, ca să te bucuri de cumpărături fără dobândă* și să beneficiezi de avantaje exclusive, pe termen lung!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.