Petrece sărbătorile de iarnă la Villa Alice din orașul Suceava

banner mobila la comanda suceava

Județul Suceava este plin de obiective turistice, astfel încât cele câteva zile libere pe care le ai cu ocazia vacanței de iarnă le poți petrece pe aceste meleaguri bucovinene, vizitând puncte turistice renumite peste tot în țară cum ar fi: Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, Hanul Domnesc, Muzeul Satului, mănăstirile: Voroneț, Putna, Sucevița, Moldovița, Dragomirna, etc.

Dacă vrei să îți petreci  Crăciunul sau Revelionul în Bucovina, în orașul Suceava, pensiunea Villa Alice localizată chiar în centrul orașului, te poate găzdui cu drag, punându-ți la dispoziție două oferte pentru 3 și pentru 4 nopți.

Așadar, oferta pentru Crăciun constă într-un pachet de 3 nopți de cazare în intervalul 23 decembrie – 26 decembrie 2018 la următoarele prețuri:

  • Prețul unei camere de 3* pentru 3 nopți este de 225 lei de persoană
  • Prețul unei camere de 4* pentru 3 nopți este de 270 lei de persoană
  • Prețul unui apartament de 4* pentru 3 nopți este de 345 lei de persoană
  • Prețul unei camere cu dotări de 5* pentru 3 nopți este de 450 lei de persoană

Oferta pentru Revelion 2019 constă într-un pachet de 4 nopți de cazare în intervalul 30 decembrie 2018 – 3 ianuarie 2019 la următoarele prețuri pentru fiecare cameră disponibilă în parte:

  • Prețul unei camere de 3* pentru 4 nopți este de 300 lei de persoană
  • Prețul unei camere de 4* pentru 4 nopți este de 360 lei de persoană
  • Prețul unui apartament de 4* pentru 4 nopți este de 460 lei de persoană
  • Prețul unei camere cu dotări de 5* pentru 4 nopți este de 600 lei de persoană

Aceste prețuri sunt valabile doar dacă în cameră sau în apartament se cazează 2 persoane. În cazul apartamentului, dacă vii însoțit de copii până în 12 ani nu vei mai avea nimic de plătit suplimentar pentru ei, dacă au vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani, trebuie achitat jumătate de preț, iar dacă mai vii însoțit de alți doi adulți, aceștia vor plăti cu 30% mai puțin decât prețul afișat pentru un adult.

În cadrul Villei Alice se poate servi micul dejun, care este opțional, prețul acestuia pentru o persoană fiind de 25 lei și este reprezentat de un bogat bufet suedez. Dacă nu, masa se poate servi la restaurantele Oscar Wilde, Centru Vechi sau Latino, toate 3 fiind amplasate destul de aproape de pensiune. Pentru rezervarea oricărei oferte de mai sus, este necesară plata unui avans în contul unității de cazare.

Villa Alice din Suceava

agentie SEO & promovare eficienta online