Top 6 destinații romantice ideale pentru această toamnă

680
sejur grecia
banner mobila la comanda suceava

Vara a luat sfârșit, sezonul estival stă să se încheie și el și este momentul să începi să-ți faci planuri de vacanță pentru anotimpul rece. Gata cu zilele fierbinți pe litoral, cu băile răcoritoare în marea învolburată și cu petrecerile de pe plajă până în zori. Intrăm în toamnă, un anotimp al culorilor, al miresmelor, plin de inspirație pentru visători, numai bun pentru un concediu romantic în doi, undeva cât mai departe de agitația cotidiană.

Iată cele mai frumoase opțiuni turistice de toamnă, numai bune pentru un concediu romantic de neuitat:

 

  • Cesky Krumlov, Cehia

 

Când vorbim despre locurile romantice din Cehia, atunci nu avem cum să nu ne gândim la Cesky Krumlov. Situat în Boemia de Sud, acest colț de basm cu străzi pietruite, nenumărate podețe peste ape limpezi și cu un stil arhitectural pur și simplu uluitor, Cesky Krumlov face parte din patrimoniul UNESCO și este unul dintre cele mai romantice locuri din lume.

 

  • Bruges, Belgia

 

Este un oraș superb pentru sufletele pereche. Ideal de vizitat mai ales toamna, când farmecul local capătă amploare, Bruges îi așteaptă pe cei care se iubesc cu povești fascinante despre cele două lucruri pentru care Belgia este renumită în lume – ciocolata și dantela. Ca să nu mai vorbim despre “Podul iubirii”, unul dintre cele mai romantice și intime atracții ale orașului.  

 

  • Santorini, Grecia

 

Cum ar fi ca în plicul cadou pe care i-l oferi iubitei/iubitului să fie două cuvinte magice – ”Sejur Grecia”? Ar fi exact ceea ce vă trebuie în toamna aceasta! Pentru că Grecia, dar mai ales Santorini, este, prin definiție, un loc plin de romantism. Din Oia, celebrul sat de pe stâncă din Santorini, cu străduțe înguste și arhitectură superbă ce-ți taie respirația, răsăritul soarelui chiar se vede altfel!

 

  • Savannah, Georgia

 

Situat în Statul Georgia, în sud-estul Statelor Unite ale Americii, Savannah este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orașe americane. Denumit “Orașul-pădure” datorită abundenței de stejari care se găsesc acolo, Savannah este de departe unul dintre cele mai romantice destinații de vacanță din lume. O plimbare în doi, într-o caleașcă ca pe vremuri, printre căsuțele vechi, spre centrul istoric, vă va face să vă îndrăgostiți pe loc de acest oraș fabulous.

 

  • Salzburg, Austria

 

Locul de naștere al lui Wolfgang Amadeus Mozart nu are cum să nu vă impresioneze. Încărcat de istorie, de muzică și de povești cu adevărat surprinzătoare, Salzburg este pentru cuplurile care adoră să exploreze comorile trecutului. Peisajele locale și arhitectura impunătoare, impresionantă compun scenariul perfect pentru poveștile de dragoste care nu se sfârșesc niciodată.

 

  • Quebec, Canada

 

Frumosul orășel vibrant, cu o istorie ce-și are începuturile în secolul al XVII-lea, surprinde cuplurile de îndrăgostiți prin farmecul local și printr-o atmosferă surprinzătoare. Dacă nu ai vizitat până acum Quebecul, ia-ți iubitul/iubita de mână și dați o fugă până acolo. Veți fi uimiți de ce vă poate oferi.

Dacă ai de gând să-ți surprinzi partenerul/partenera de viață cu un cadou deosebit pentru a celebra dragostea dintre voi, dar și venirea toamnei, acum este momentul să alegi destinația perfectă! Aici poti descoperi si alte orase ideale pentru a fi vizitate odata ce vara s-a incheiat.

agentie SEO & promovare eficienta online