Ce este creditul online și cum poți aplica ușor și sigur

495
Ce este creditul online și cum poți aplica ușor și sigur
banner mobila la comanda suceava

Atunci când apar cheltuieli neașteptate și nu vrei sau nu poți să te împrumuți de la rude sau prieteni, ai varianta unui credit online. Selectezi suma de care ai nevoie, completezi un formular și în câteva ore ai în cont banii pe care i-ai cerut. Pare simplu, și chiar așa este! Dacă nu ai optat până acum pentru această variantă de împrumut, iată mai jos mai multe detalii despre cum funcționează un astfel de serviciu și cum poți aplica ușor și sigur pentru un credit online.

Ce înseamnă un credit online?

Un credit online îți oferă posibilitatea de accesa un credit bancar exclusiv online, fără a fi nevoie să mergi la un ghișeu ca să depui documente sau să ridici banii. În cazul unui credit online, poți să obții rapid chiar și până la 30.000 de lei și poți folosi banii pentru orice ai nevoie. Fiind vorba despre un împrumut online și de o sumă favorabilă acoperirii unei nevoie financiare urgente, este important de reținut faptul că un astfel de credit nu reprezintă o sumă foarte mare de bani. Totuși, cel mai mare avantaj al acestui credit este faptul că este foarte ușor de obținut. Practic, după deschiderea contului, efectuezi solicitarea online și aștepți aprobarea creditului, fără să mai depui dosare la bancă.

Însă acum poți aplica pentru credite online și la IFN-uri (Instituții Financiare Nebancare), întâlnite frecvent și prezentate ca fiind soluția rapidă prin care poți obține împrumuturi pentru nevoi personale. Pentru că își desfășoară activitatea legal, fiind reglementate de Banca Națională a României, poți apela oricând cu încredere la un IFN pentru a cere un împrumut rapid. În plus, IFN-urile nu acumulează depozite, ci doar oferă împrumuturi rapide, prin sume micuțe, cu dobânzi diferite.

Cum obții un credit online rapid și sigur?

Dacă ai nevoie de un credit online, rapid și sigur, poți apela oricând la Viaconto, care este tot o instituție de tip IFN. Aceasta oferă împrumuturi persoanelor aflate la nevoie, iar condițiile de creditare online sunt extrem de permisive, atent verificate, dar și transparente în fața clientului. 

Creditul prin Viaconto 100% online se obține doar cu ajutorul conexiunii la internet, așa că nu mai este nevoie să te deplasezi la ghișeu. Solicitarea creditului se face exclusiv online, pe website, prin completarea unui formular cu datele personale, codul IBAN, valoarea creditului dorit și termenul de rambursare. Ulterior, se generează automat contractul, pe baza cererii de creditare completată pe site.

Însă, înainte de a aplica pentru un credit online, trebuie să cunoști documentația de care ai nevoie. Spre deosebire de un împrumut solicitat la bancă, unde ai nevoie de un dosar complet, în cazul unui IFN, procesul nu este deloc greu, iar documentația pentru obținerea creditului este ușor de obținut. Pentru un astfel de împrumut ai nevoie doar de o copie a cărții de identitate și de un extras de cont bancar pe o perioadă de o lună, până la trei luni, din contul de salariu sau de pensie. 

Următorul pas ar fi trimiterea documentelor online, iar dacă cererea ta a fost înregistrată și toate datele au fost corecte, vei fi anunțat prin SMS că solicitarea ta a fost efectuată. În cazul unui împrumut pe Viaconto, suma primului  credit nu poate să depășească 600 de RON, iar la al doilea împrumut, aceasta se poate ridica până la 1000 RON; deja de la al treilea împrumut, valoarea crește până la 1500 RON.

Cum se aprobă un credit online?

Obținerea unui credit online depinde de conexiunea la internet, pentru că toate aplicațiile pentru un astfel de împrumut se fac pe site-urile IFN-urilor. În cazul celor de la Viaconto, utilizatorul își alege suma și termenul favorabil de rambursare, iar apoi cererea sa este trimisă comitetului de credite și examinată. Dacă toate condițiile au fost îndeplinite, solicitantul va primi un SMS cu decizia acordării împrumutului, iar suma va fi depusă în contul acestuia. În unele cazuri, termenul de așteptare pentru un credit online poate dura chiar și 48 de ore, dacă solicitantul nu are un cont bancar deschis la una dintre băncile colaboratoare.

Cum se rambursează un împrumut online?

Rambursarea unui credit online trebuie efectuată conform condițiilor stabilite contractual. Dacă rambursarea împrumutului întârzie, poți opta pentru amânarea împrumutului pentru o perioadă de maxim 30 de zile. Iar pentru acest serviciu de prelungire a împrumutului este plătită doar dobânda aferentă perioadei.

Așadar, acum există noi metode prin care îți poți acoperi cheltuielile urgente, fără să mai fie nevoie să apelezi la prieteni sau să petreci ore în șir așteptând la ghișeul băncilor. Cu doar câteva clickuri, poți obține rapid un împrumut online, fără să depui un efort prea mare.

agentie SEO & promovare eficienta online