Vrei camere supraveghere? Vezi ce spun specialiștii CCTV

Close Up Of Male Technician Fixing CCTV Camera On Wall
banner mobila la comanda suceava

Datorită tehnologiei avansate, supravegherea video a devenit o formă din ce în ce mai comună de securitate nu numai în diferite tipuri de clădiri industriale sau publice, dar este adesea folosită și de persoane private pentru a-și proteja proprietățile. Un alt factor care influențează popularitatea monitorizării este prețul său atractiv, iar oferta actuală include camere de înaltă calitate. Ce să cauți atunci când cumperi camere de supraveghere potrivite? Cum să obții cea mai optimă soluție pentru nevoile tale?

Alegerea camerei de supraveghere în funcție de nevoile individuale

În prezent, tipul cel mai frecvent utilizat de dispozitive de supraveghere video sunt așa-numitele camere de rețea (IP) datorită selecției largi și prețului avantajos. Cu toate acestea, atunci când alegi o cameră de supraveghere, în afară de tendințele pieței, ar trebui în primul rând să te ghidezi după propriile nevoi. Prin urmare, în timpul verificării celei mai variate oferte de camere de supraveghere de la DABSTORE, trebuie să răspunzi la următoarele întrebări:

  • Camera supraveghere ar trebui să ofere o imagine de ansamblu sau detaliată?
  • Ce condiții de iluminare predomină în locul monitorizat?
  • În ce condiții de mediu va fi instalat dispozitivul, de exemplu umed sau praf?
  • Cât este de mare zona ce trebuie monitorizată?
  • Este necesară instalarea unei camere de înaltă definiție?
  • Câți bani poți cheltui pe această investiție?

Răspunsurile la întrebările de mai sus te vor ajuta cu siguranță să găsești cea mai avantajoasă ofertă de pe piața dispozitivelor de monitorizare, care se caracterizează printr-o gamă vastă, atât financiară, cât și calitativă.

Înainte de a cumpăra camere supraveghere, ar trebui să îți amintești și să citești parametrii de etanșeitate ai dispozitivului – și anume impermeabilitatea sau rezistența la praf. Acest lucru este important în special dacă o cameră trebuie instalată într-un loc expus la condiții meteorologice dăunătoare.

Gama de camere de supraveghere include, de asemenea, o împărțire în: cu fir sau fără fir și analog (CCTV) sau de rețea (IP), de exemplu, camerele de rețea se caracterizează prin posibilități mari de prelucrare ulterioară a imaginii. Alegerea rezoluției adecvate a camerei sau a unghiului de vizualizare ar trebui să fie încredințată unui specialist CCTV.

Ce camere de supraveghere video merită?

Până de curând, tehnologia tradițională a televiziunii analogice CCTV cu circuit închis a fost folosită cel mai des în monitorizarea clădirilor industriale sau a zonelor metropolitane. Astfel de camere funcționează încă foarte bine în spații mari deschise și închise.

Pe de altă parte, în condiții de casă sau de birou, ies în prim plan camerele de rețea (IP), care, în ciuda formei miniaturizate, au parametri tehnici din ce în ce mai buni, iar imaginea livrată este transmisă la calitate Full HD. Pentru uz casnic sau mici afaceri sunt suficiente camere IP cu rezoluție de 1,3 Mpx care, pe lângă un preț atractiv, garantează un sistem de monitorizare satisfăcător.

Cât costă instalarea sistemului de supraveghere?

Costul instalării sistemului de supraveghere video depinde în primul rând de kitul ales. Companiile care se ocupă cu instalarea acestui tip de sisteme de securitate oferă de obicei un serviciu cuprinzător, care include și o taxă, printre altele, pentru camere, recorder digital, cabluri etc. Costurile de instalare depind de nevoile individuale ale clienților, așa că cel mai bine este să contactezi personal compania de monitorizare pentru o cotație de preț.

agentie SEO & promovare eficienta online