Creditele IFN, un ajutor la nevoie

567
Creditele IFN, un ajutor la nevoie
banner mobila la comanda suceava

Creditele nebancare sunt un real sprijin mai ales atunci când te confrunți cu situații urgente care presupun cheltuieli neprevăzute. Dacă ai nevoie rapid de bani, un credit IFN te poate ajuta să treci mai ușor peste situația cu care te confrunți.

Împrumutul acordat de instituțiile financiare nebancare se obține foarte rapid iar cerinețele și condițiile de eligibilitate sunt foarte relaxate comparativ cu un credit solicitat la o instituție bancară. Iar dacă ai o situație urgentă, nu-ți permiți să pierzi timp cu întocmirea actelor sau cu deplasări la ghișele instituției. Așadar caută un credit online, pe care îl poți obține în câteva minute, din confortul locuinței tale.

Procesul de aplicare este simplificat și vei putea obține un credit cu buletinul în cel mai scurt timp. Mai mult decât atât, poți aplica pentru credit chiar și în weekend sau în zilele libere nelucrătoare.

Ce sunt IFN-urile și cum funcționează?

IFN sau Instituțiile Financiare Nebancare sunt entități ce desfășoară activitatea de creditare în mod legal, cu titlu profesional, fiind reglementate prin lege. Toate instituțiile financiare nebancare sunt atent supravegheate de Banca Națională a României (BNR) astfel că fiecare client are siguranța serviciilor solicitate. Un IFN permite debitorului să acceseze capital rapid, luând în calcul condiții de eligibilitate mai lejere și un număr mai redus de documente necesare procesului de aplicare, în general doar buletinul. Tot aceste insituți, permite persoanelor care din diferite motive, figurează în biroul de credit cu istoric negativ, iar creditarea lor ar putea fi refuzată imediată de instituțiile bancare, mai ales dacă nu presupune o garanție sau girant.

Contract de credit IFN încheiat 100% online

Poți solicita împrumutul din locul în care te afli, fără a fi nevoie să te deplasezi pentru a face o cerere de credit sau pentru a semna contractul de credit. Poți face totul 100% online. Dacă aplici pentru un credit la Mai Mai Credit IFN, contractul îl vei semna în contul tău de client, introducând un cod primit prin SMS.

După semnarea contractului și alegerea modalității prin care vrei să primești banii, aceștia sunt transferați fie în contul tău bancar (durează aproximativ 1 zi lucrătoare), fie pe card (ajung la tine instant).

Nu se solicită niciun fel de garanții

Fără adeverință de venit și fără garanții. Atunci când alegi un credit online, ai nevoie doar de buletin pentru a obține un împrumut de maxim 10.000 lei. Perioada de rambursare de rambursare poate fi de maxim 60 de luni. Tu alegi exact suma și perioda în care vrei să achiți creditul, astfel încât să îți fie confortabil achitarea la timp a ratelor.

Condiții de eligibilitate pentru creditul online

Pentru a fi eligibil pentru acest împrumut, trebuie să îndeplinești cumulativ următoarele condiții:

  • Vârsta cuprinsă între 20 și 75 de ani;
  • Venituri declarate la ANAF de minim 1500 lei/lună (venituri din salarii, pensii, etc);
  • Vechime minim 3 luni la ultimul loc de muncă;
  • Carte de identitate (buletin) valabilă;

Banii îi vei primi în contul tău bancar sau direct pe card, care trebuie să fie deschise pe numele tău, la o bancă din România. Iar pentru a-ți putea face cont pe platforma www.maimaicredit.ro ai nevoie de o adresă de email și număr de telefon, ambele personale.