Cel mai frumos mod de a celebra botezul

467
Cel mai frumos mod de a celebra botezul
banner mobila la comanda suceava

Aducerea pe lume a unui copilaș este foarte grea, dar totuși este una dintre cele mai minunate clipe pentru întreaga familie. Din momentul apariției unei noi vieți totul se schimbă, cei doi nu mai sunt el și ea, împreună devin părinți. Această schimbare vine la pachet cu multe emoții și sentimente de împlinire.

Copiii sunt considerați un dar de la Dumnezeu, iar potrivit obiceiurilor creștine, e necesar ca pruncii să fie botezați. Prin această taină se șterge păcatul strămoșesc, îi transformă în membrii bisericii și le oferă un început luminos în viață.

Micuții noștri sunt cei care au puterea de a ne aduce zâmbetul pe buze până și în cele mai grele perioade, prin simpla lor naivitate, curiozitate și inocență. Odată ce cresc și devin adulți, voioșia se diminuează și pot apărea unele conflicte, motiv pentru care ținem cu toții la amintirile zilelor amuzante de odinioară. Nașterea și botezul unui bebeluș sunt evenimente pline de bucurie, pe care le vom reține cu drag, până la finalul vieții noastre. Prin urmare trebuie sărbătorite ca atare, pentru a le păstra mai ușor în memorie.

Aici intervine Events Garden

Am căutat un loc special pentru activitățile noastre, dar nu am găsit exact ce ne-am dorit, așadar am ridicat de la zero acest domeniu, organizând o grădină de vis pentru voi, cei care aveți parte de marile bucurii ale vieții. Am amenajat în așa fel spațiul exterior, încât să puteți surprinde în cele mai reușite fotografii clipele de fericire.

La fel de multă grijă am acordat elementelor decorative aflate în interiorul sălilor, pentru a fi în ton cu măreția evenimentelor sărbătorile.

Aceasta este locația care te ajută în crearea unor amintiri de neuitat. Amplasată în afara aglomerației din oraș, la aproximativ 11 km nord de centrul orașului Ploiești, este alegerea ideală pentru persoanele din județul Prahova, în vederea sărbătoririi momentelor importante din viață, precum logodne, nunți, botezuri sau alte petreceri.

Poziția va fi apreciată cu siguranță, deoarece dispune de locuri de parcare, astfel încât invitații vor scăpa de grija mașinilor și se vor putea bucura în totalitate de motivul pentru care sunt prezenți.

O zi aparte pentru micuțul tău

Echipa Events Garden by Nabucco este partenerul tău în planificare unei petreceri memorabile. Pentru a crea un eveniment unic, îți venim în ajutor cu mai multe idei de personalizare, cum ar fi utilizarea unei tematici alese la fiecare pas, de la invitații la meniu. Dacă ți-ar plăcea să predomine o anumită culoare sau un anumit simbol, noi îl putem aplica unde dorești.

Decorațiunile, aranjamentele florale și baloanele nu vor lipsi nici ele. Mesaje motivaționale, pline de inspirație sau numele noului membru al familiei pot fi reprezentate cu ajutorul unor litere mari și luminoase. Toate piesele sunt pregătite cu atenție, fiind unele deosebite, care să ajute la captarea momentelor speciale în poze admirabile.

Când agitația din interior va fi prea mare pentru copil îi vei putea oferi câteva clipe de liniște și relaxare în aerul proaspăt de afară, în grădinile frumos amenajate.

Vezi preț meniu botez în Ploiești la Events Garden

După cum bine știm, fiecare mic detaliu contează enorm pentru o petrecere reușită, iar mâncarea servită nu face excepție. Noi apreciem profesionalismul, motiv pentru care vă punem la dispoziție servicii de catering calitative.

Apreciem o experiență culinară deosebită, așadar vă prezentăm meniuri variate dintre care să alegeți, dar puteți opta și pentru unul personalizat, la care să se adauge prăjituri, mici deserturi sau platouri cu fructe, toate pregătite și aranjate în ton cu tematica aleasă.

Având în vedere cât de mult pot fi diversificate bucatele, pentru a afla prețul unui meniu pentru botez în Ploiești la Events Garden, te rugăm să ne contactezi pentru a afla toate detaliile și pentru a planifica o degustare.

agentie SEO & promovare eficienta online