La Mobiplaza.ro găsești accesoriul perfect pentru telefonul tău

630
Incarcatoare telefoane
banner mobila la comanda suceava

Pentru multe persoane, accesoriile pentru telefoanele mobile sunt la fel de importante ca telefonul în sine.

Există două tipuri diferite de accesorii, un tip fără de care nici un telefon mobil nu poate funcționa și celălalt tip de accesorii care nu sunt esențiale, dar sunt necesare.

În general, accesoriile pot face telefonul mult mai puternic, distractiv, ușor de utilizat și funcțional.

Astăzi, piața este inundată de o gamă extinsă de accesorii pentru telefon. Toate companiile de telefoane celebre proiectează accesorii telefoane pentru a atrage un număr mare de clienți înainte de a proiecta un nou model. Accesorizează-ți telefonul cu huse colorate, cu încărcătoare de rețea, cu încărcătoare wireless, cu încărcătoare auto, cu diverse cabluri, cu suporți sau cu căști auto care nu numai că oferă funcționalitate ci adaugă frumusețe și stil.

Magazinul online Mobiplaza.ro comercializează o gamă complexă de accesorii telefoane care se pot achiziționa la prețuri excepționale, fiind cam printre cele mai ieftine de pe piață.

Din cadrul accesoriilor pentru telefoane fac parte diverse produse cum ar fi:

  • Fast Charger Samsung + Cablu Micro USB + Husa spate carbon Galaxy A6(2018) care se poate achiziționa la prețul de 55 lei.
  • Husă Magneto Iphone 7 Plus/8 Plus Black care se poate cumpăra la prețul de 40 lei.
  • Husă Roar Glass Airframe iPhone 7 Plus/ 8 Plus Alb, care se poate achiziționa la prețul de 30 lei.
  • Husă Magneto pentru Samsung Galaxy S8 Black, care se poate achiziționa la prețul de 40 lei.
  • Husă X-ONE Dropguard + folie tempered glass Full Face 4D pentru Galaxy S8, care se poate achiziționa la prețul de 100 lei.
  • Husă GEAR4 Greenwich Samsung S8 Black, care se poate achiziționa la prețul redus de 88 lei.

Magazinul Mobiplaza.ro dorește ca prin activitatea sa să asigure un plus de confort clienților care doresc să achiziționeze unul sau mai multe din produsele disponibile doar printr-un singur click.

Cei care cumpără produse în cantități mari, primesc numeroase reduceri și servicii de calitate. Principalele mărci comercializate sunt Foxconn, Huawei, AKGHarman, Iphone și Samsung.

Comenzile se pot plasa atât online prin intermediul site-ului web www.mobiplaza.ro cât și telefonic la numărul 0760 276 311. Livrările se realizează prin intermediul curierului DPD în 1-2 zile lucrătoare, oriunde în țară, prețul transportului fiind de 1.85 lei pentru coletele de până la 3 kg. Comenzile cu valoare mai mare de 500 lei se livrează gratuit.