Kituri Xenon – ce trebuie să ştii despre acestea înainte să le cumperi?

Kituri Xenon - ce trebuie să ştii despre acestea înainte să le cumperi?
banner mobila la comanda suceava

Daca vrei sa iti achizitionezi un Kit Xenon pentru masina ta dar nu stii ce sa alegi, esti in locul potrivit . Iti voi prezenta utilitatea si avantajele xenonului si a unui kit xenon astfel, voi detalia ce trebuie sa analizezi atunci cand cumperi un kit xenon.

Conducatorii auto prefera sa isi intaleze pe masinile lor Kit-uri Xenon deoarece sunt accesibile din punct de vedere a pretului fata de alte tipuri de Kit-uri.

Un Kit Xenon contine:

✓ 2x becuri Xenon

✓ 2x balasturi

✓ Elemente de fixare si fire

Daca ai aleg sa iti cumperi becuri D2S, kit-ul trebuie sa contina si doua adaptoare pentru aceste tipuri de becuri.

Inainte de toate, trebuie sa stii ce fel de Kit s-ar potrivii masinii tale, iar pentru a fi sigur trebuie sa afli daca nu stii deja, ce soclu ai pe masina ta pentru ca lampile cu Xenon au mai multe tipuri de prindere astfel trebuie sa iti alegi becuri cu prinderi compatibile cu soclul masinii.

⭐ Prezentarea componentelor dintr-un Kit Xenon:

✓ Becurile Xenon

Unul dintre marile avantaje ale lampilor cu Xenon este ca aceastea consuma considerabil mai putin decat becurile cu halogen si au o durata de viata mai mare de aproximativ  25.000h iar la becurile Xenon poti sa iti alegi o culoare diferita a luminii fata de lampile obisnuite cu halogen.

Culorile si valorile becurilor Xenon:

  • 3000K; 4300K; 5000K; 6000K; 8000K; 10.000K; 12.000K.

Culoarea becurilor Xenon incepe de la galben si se tranforma in alb, albastru sau albastru-mov in functie de valorile acestuia, cu cat valorile temperaturii sunt mai mari cu atat culoarea va fi mai albastruie.

✓ Balasturi

Lumina cu Xenon este alcatuita dintr-un gaz xenon care poate fi aprins doar prin contactul cu un curent mare.

Balastul este cel care ofera putere becurilor Xenon iar in lipsa acestuia becurile nu se aprind. Prin urmare, un balast Xenon este o parte esentiala a sistemului de iluminare a farurilor Xenon, fara de care functionarea intregului sistem de iluminare nu ar fi posibila.

Importanta unui droser:

  • Acesta frunizeaza un impuls puternic pentru a face posibila aprinderea becurilor Xenon, mentine fluxul luminos constant si stabil, previne aparitia scurtcircuitelor si controleaza caderile de tensiune.

Alegerea balastului potrivit:

Mai intai trebuie sa afli daca masina ta dispune sau nu de senzorul de bec ars iar in cazul in care masina ta are acest senzor trebuie sa alegi un Kit Xenon de tip Canbus deoarece, acesta ascunde eroarea de bec ars si nu vei fi deranjat de aceasta de fiecare data cand pornesti masina.

De ce apare eroare de bec ars dupa instalarea unui kit de Xenon?

Eroarea acestui senzor apare din cauza consumului mai mic de energie al Xenonului fata de farurile cu halogen, iar prin acest consum de energie scazut, sistemul identifica acel bec ca fiind ars.

Important❗ Balastul si becul sa aiba aceeasi putere pentru a nu provoca deteriorarea rapida. Daca balastul are o putere mai mare decat becul, acesta din urma se va arde mai repede, in schimb, daca becul are o putere mai mare decat balastul, becul nu este folosit la capacitate maxima si nu vei fi multumit de rezultate.

Puterea Kit-ului este si ea foarte importanta, astfel, magazinul online de accesorii auto Store365 iti ofera Kit-uri Xenon cu o putere de 35W sau 55W. Aceste variante sunt cele mai convenabile din punct de vedere a capacitatii de iluminare si nici nu ai riscul ca din cauza unui Kit cu putere prea mare sa se arda instalatia masinii.

De ce sa cumperi de pe Store365?

  • Magazinul online de accesorii auto Store365 isi respecta termenele de livrare.
  • Ai parte de consiliere profesionala pentru a te ajuta sa alegi exact produsul de care ai nevoie.
  • Cumparand online economisesti timp si energie, putand face cumparaturile chiar de pe canapeaua de acasa.
agentie SEO & promovare eficienta online