ATV Quads, furnizori de adrenalină în Suceava

949
ATV pe munte
banner mobila la comanda suceava

A venit iarna, sărbătorile se apropie cu paşi repezi şi nouă nu ne mai rămâne decât să ne facem planurile pentru distracţie. Cele mai populare şi apreciate mijloace de distracţie pentru suceveni pe timpul iernii şi nu numai sunt ATV-urile.

ATV Quads este furnizor de adrenalină în Suceava, punând la dispoziţie clienţilor o gamă diversă de atv-uri de vânzare noi, modele noi 2018 de o calitate superioară. Pe lângă ATV-uri, ATV Quads pune la dispoziţie clienţilor şi quad-uri, buggy-uri, dar şi scutere de vânzare.

ATV-urile de vânzare sunt disponibile pentru oricine, indiferent de locaţie întrucât ATV Quads oferă livrare rapidă prin curierat rapid în 48 de ore oriunde în ţară. Se livrează în judeţe precum Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj Napoca, Iaşi, Neamţ, Suceava, Târgu Mureş, dar şi Timişoara.

Mai mult decât atât, la fiecare ATV cumpărat, primeşti din partea companiei o cască gratis. Se asigură service în perioada de garanţie a produselor şi piese de schimb pentru orice ATV.

Mai jos vă prezentăm cele mai noi modele de ATV-uri de vânzare de la ATV Quads:

ATV Hummer – Spyder 7 inch, 125 cc, robust cu cadru solid, nou 2018, de calitate, import US

ATV Hummer - Spyder 7inch

ATV Hummer – Spyder 8 inch, 125 cc, robust cu cadru solid, nou 2018, de calitate, import US

ATV Raptor – Spyder 8 inch, 125 cc, robust cu cadru solid, nou 2018, de calitate, import US

ATV Aeon – Puma 6 inch, 110 cc, robust cu cadru solid, nou 2018, de calitate, import US

ATV Aeon - Puma 6inch