Stiluri de amenajare în care covorul este elementul de bază

595
Stiluri de amenajare în care covorul este elementul de bază
banner mobila la comanda suceava

Pentru a finaliza amenajarea unui living, unui dormitor matrimonial sau a dormitorului copilului, proaspăt renovat, te poți folosi de nota finală pentru a perfecționa decorul. Covorul reprezintă accesoriul esențial pentru un interior călduros și cosy. Însă care este cel mai potrivit covor pentru living? Cum se poate așeza într-o încăpere? Pentru a afla mai multe despre covoare, am intrebat specialistii de la magazinul Startdecor, liderul de piată în comercializarea online a covoarelor din lână. Considerat demodat în urmă cu câțiva ani, covorul se reîntoarce în forță în decorul contemporan. Covorul reprezintă de cele mai multe ori nota finală.

Iată câteva stiluri de amenajare uzuale care au nevoie de existența unui covor, pe care le poți adopta și tu.

Suprapunerea de covoare pentru a sublinia un stil boem

Covoarele etnice în culori calde și linii asimetrice, suprapuse, se completează perfect într-o încăpere. Contribuie la obținerea unui stil boem și ne fac să călătorim pentru a întâlni o nouă cultură din propriul living sau din birou.

Covor sintetic cu linii geometrice: ideal pentru un decor scandinav

Stilul scandinav nu mai are nevoie de nicio prezentare: lemn de culoare deschisă, blană artificială, pereți zugrăviți în alb etc. Conferă nota finală amenajării tale cu ajutorul unui covor cu linii geometrice drăguțe și epurate. Covorul poate părea chiar și tradițional din perioada triburilor nomade, acesta devenind atemporal și asortându-se de minune cu stilul nordic.

Covor XXL: perfect pentru a ascunde unele defecte ale podelei, dar și pentru un stil maximalist

Ai observat unele zgârieturi pe parchet? Gresia ta prezintă unele fisuri? Covorul XXL este ideal pentru a camufla micile defecte ale podelei căminului tău. Nu mai este nevoie să schimbi totul, este de ajuns să optezi pentru un covor XXL, așa va părea că te îndrepți către abordarea stilului maximalist, ceea ce nu e chiar rău, căci stilul acesta pare să devină un trend. Covorul de mari dimensiuni este în tendințe, ideal sub masa din sufragerie sau sub o canapea, va sublinia prezența unui mobilier și va ocupa spațiul cu stil și rafinament.

Recomandare finală: alege covorul în funcție de stilul camerei!

Te-ai îndrăgostit iremediabil de un covor de lână sau sintetic cu un aspect deosebit? Atenție, trebuie să te asiguri de faptul că acest nou accesoriu se va potrivi cu decorul original al camerei. Cu alte cuvinte, astfel vei reuși să eviți o greșeală de gust! Pentru a alege covorul potrivit trebuie să ții cont de culoarea mobilierului, a podelei, de modelele perdelelor, de spațiul din cameră și de culoarea pereților. Scopul principal este acela de a crea un stil plin de armonie.

agentie SEO & promovare eficienta online