Prima ediție a cupei TNL Fitness un succes pentru TNL Rădăuți

759
Prima ediție a cupei TNL Fitness un succes pentru TNL Rădăuți
banner mobila la comanda suceava

TNL Rădăuți și Deputatul PNL Dumitru Mihalescul din dorința de promovare a unui stil de viață sănătos, au organizat Sâmbătă, pe 20 Aprilie, la Sala de Fitness Killer, Cupa TNL Fitness Ediția 1. Evenimentul a fost de un succes neașteptat pentru tinerii liberali întrucât sala a fost plină încă din prima jumătate de oră.

Cupa TNL Fitness a fost adresată atât bărbaților, cât și femeilor, atât profesioniștilor, cât și amatorilor. În cadrul concursului au fost premiați „Cel mai fit concurent”, respectiv „Cea mai fit concurentă”, dar și „Cel mai puternic concurent”, respectiv „Cea mai puternică concurentă”.

În cadrul evenimentului au fost prezenți oameni cu renume în domeniu precum Olivia Stan, Mosor Gligor, Constantin Apetrei, Codruț Galan, dar și frații Buceac (Vasea Buceac și Ghiorghiță Buceac). Unii dintre ei au ajutat la demonstrații în probe și la o bună organizare a evenimentului, ba mai mult decât atât au participat și la probe.

La Cupa TNL Fitness Ediția 1 s-au înscris concurenți locali, din zone precum Suceava, Rădăuți, Siret, Horodnicul de Jos, dar și din localități mai îndepărtate precum Roman și Târgu Neamț. Atmosfera a fost incendiară și concurenții s-au provocat între ei pe tot parcursul evenimentului.

Câștigătorii categoriilor au fost următorii:

CEA MAI FIT CONCURENTĂ:

 1. Bradu Daniela
  2. Turenschi Maria
  3. Pascal Diana

CEA MAI PUTERNICĂ CONCURENTĂ:

 1. Bradu Daniela
  2. Spoială Corina
  3. Pascal Diana

CEL MAI PUTERNIC CONCURENT (AMATORI):

 1. Sebeștin Adrian
  2. Irimescu Daniel
  3. Grigoraș Andrei

CEL MAI PUTERNIC CONCURENT (PROFESIONIȘTI):

 1. Năstasă Petru
  2. Breabăn Alex
  3. Buceac Vasea

CEL MAI FIT CONCURENT (AMATORI):

 1. Colban Nicu
  2. Teleagă Vasile
  3. Rusu Ionuț

CEL MAI FIT CONCURENT (PROFESIONIȘTI):

 1. Nechita Sebastian
  2. Irimescu Daniel
  3. Mădălin Bursuc

TNL Rădăuți și Cabinetul Deputatului PNL Dumitru Mihalescul mulțumesc persoanelor implicate în organizare: Silviu-Cătălin Tibeică – Președintele TNL Rădăuți, David Levițchi – antrenor personal și specialist în transformare corporală,  Andrei-Mihai Cenușă – Secretar General TNL Rădăuți, Bogdan Roșcăneanu – prezentatorul evenimentului și profesor la Clubul Sportiv Școlar Rădăuți; concurenților și organizațiilor prezente la eveniment:  PNL Rădăuți și TNL Suceava.

agentie SEO & promovare eficienta online