Energie regenerabilă: Descoperă tehnologia revoluționară prezentată de o firmă românească la incubatorul organizat de Banca Transilvania

309
Energie regenerabilă: Descoperă tehnologia revoluționară prezentată de o firmă românească la incubatorul organizat de Banca Transilvania
banner mobila la comanda suceava

Demonstrând un angajament remarcabil față de inovație și sustenabilitate, Dolinex s-a remarcat în cadrul incubatorului dedicat energiei regenerabile, organizat de Banca Transilvania la Hotel Internațional Iași, în ianuarie 2024. Acest eveniment a adunat o gamă variată de producători, ingineri, academicieni și reprezentanți de top din sectorul energiei regenerabile, provenind din România și țările vecine: Polonia, Ungaria și Serbia.

Citește întreaga știre pe portalul lifezone.ro

Detalii despre eveniment

Cu o organizare impecabilă din partea Băncii Transilvania, incubatorul a servit drept un forum esențial pentru schimbul de idei și promovarea soluțiilor inovatoare în domeniul energiei verzi. Evenimentul a pus bazele unui dialog constructiv, facilitând schimbul de cunoștințe între profesioniștii din diverse țări.

Contribuția semnificativă a celor de la Dolinex

Marcând evenimentul cu prezentarea pompei de căldură monobloc Termax, Dolinex a subliniat angajamentul său profund față de avansul tehnologic și principiile sustenabile. Dezvoltată de compania românească, pompa Termax reprezintă o inovație majoră în domeniul eficienței energetice, promovând o soluție eco-friendly pentru încălzire, răcire și producerea apei calde menajere.

Prezentarea Pompei de Căldură Termax R32

Termax se distinge ca fiind un avanpost al inovației în sistemele de încălzire și răcire durabile, oferind o eficiență energetică de excepție și fiabilitate de lungă durată. Creată de Dolinex, unul din liderii în tehnologiile ecologice, pompa integrează funcționalități de ultimă oră pentru a satisface cerințele moderne legate de confort și respect pentru mediu.

Caracteristici esențiale:

  • Capacitate variabilă: Disponibilă în configurații de 6 kW, 10 kW, 14 kW și 18 kW, Termax R32 permite utilizatorilor să selecteze dimensiunea ideală pentru nevoile lor specifice de încălzire, răcire și producție de apă caldă menajeră, adaptându-se atât cerințelor rezidențiale, cât și celor comerciale.
  • Alimentare trifazată: Proiectată pentru a funcționa pe un sistem trifazat, pompa asigură o distribuție eficientă a energiei, optimizând performanța și durabilitatea.
  • Compresor Panasonic Inverter: Cu un compresor inverter Panasonic la nucleu, Termax se laudă cu o eficiență energetică superioră și un funcționament extrem de silențios, ajustând consumul de energie la necesități și minimizând costurile și impactul ecologic.
  • Refrigerant R32: Alegerea refrigerantului R32 corespunde strictelor standarde de mediu, oferind un potențial redus de încălzire globală și îmbunătățind eficiența termică a sistemului.
  • Design Monobloc: Simplificând instalarea și întreținerea prin eliminarea unităților exterioare separate, designul monobloc al Termax minimizează complexitatea și spațiul necesar pentru montaj, asigurând o integrare fluidă în orice mediu.

Beneficii pentru utilizatori:

  • Maximizarea eficienței energetice și reducerea semnificativă a cheltuielilor operaționale.
  • Minimizarea impactului ecologic, aliniindu-se la valorile Dolinex de protecție a mediului.
  • Confort acustic și control precis al temperaturii pentru o experiență de utilizare superioară.
  • Simplificarea proceselor de instalare și întreținere, economisind timp și resurse pentru clienți.

Pompa Termax R32 nu reprezintă doar un echipament, ci este un angajament către un viitor mai verde și mai confortabil. Adoptând această tehnologie, Dolinex își afirmă rolul de pionierat în remodelarea peisajului energetic global, oferind soluții care respectă cele mai înalte standarde de eficiență energetică și sustenabilitate.

Participarea Dolinex la acest incubator, organizat de Banca Transilvania, nu doar că a evidențiat expertiza sa în domeniul energiei regenerabile, dar a și pus în lumina reflectoarelor pompa de căldură Termax ca fiind o soluție de avangardă pentru un viitor sustenabil. Compania continuă să inoveze și să contribuie la tranziția către o energie verde.

agentie SEO & promovare eficienta online