Cum sa pleci in vacanta mult dorita mai repede? TOP 5 sfaturi

728
Cum sa pleci in vacanta mult dorita mai repede TOP 5 sfaturi
banner mobila la comanda suceava

Toata lumea viseaza la zilele de vacanta si la destinatii care mai de care mai spectaculoase, insa pentru a realiza acest lucru este necesar sa ai suma de bani potrivita. Uneori lucrurile nu sunt atat de simple, mai ales cand intervin facturile, datoriile si alte lucruri necesare pentru un trai decent. Daca si tu iti doresti sa pleci in concediu cat mai repede, exista cateva trucuri pe care le poti incerca.

TOP 5 trucuri pentru a pleca in vacata cat mai repede

  • Economiseste

Incearca sa economisesti cat de mult poti. Lucrurile nu sunt imposibile, atata timp cat vei renunta la mesele in oras sau la produsele de make-up costisitoare. Incearca sa iti calculezi lunar cat mai bine cheltuielili si sa le prioritizezi pe cele absolut necesare. Probabil nu vei avea nevoie de o pereche de pantofi noi luna asta, asa ca ii poti taia de pe lista. Nu trebuie sa exagerezi, insa incearca sa ai mai multa grija. Plateste lunar facturile, chiria, cumpara lucrurile necesare si amana micile mofturi, iar in acest fel o sa reusesti sa strangi banii necesari pentru vacanta. La final, vei observa ca au meritat aceste luni de economie, in momentul in care vei sta pe plaja citind cartea preferata. 

  • Aplica pentru un credit

Ai aproape toata suma,  insa mai ai nevoie de un salariu? Numeri zilele pana in momentul in care o sa iti primesti banii de la locul de munca? Exista si o alta varianta! Poti opta pentru un credit pana la salariu, iar in acest fel asteptarea va lua sfarsit. Aplica online si vei putea primi pana la 2000 de lei gratis, iar tu ii vei restitui in termen de 62 de zile. In acest fel vacanta mult dorita poate incepe mult mai repede!

  • Cauta un job part-time

In cazul in care simti ca salariul de la job nu iti ajunge, te poti orienta si asupra unuia part-time. Cauta ceva pe placul tau, iar in acest fel vei putea castiga lunar o suma pe care sa o adaugi in borcanelul pentru concediu. Exista o multime de locuri de munca cu program de 4 ore, asa ca nu iti face griji, cu siguranta o sa gasesti ceva. La sfarsit, toata munca depusa va merita si poate, de ce nu, o sa iti placa si noul serviciu si nu o sa mai renunti la el.

  • Imprumuta bani de la un prieten

In ultima instanta, poti apela si la acest lucru. In cazul in care ai prins o oferta de nerefuzat pentru vacanta, ii poti cere ajutorul celui mai bun prieten. Cu siguranta iti va raspunde afirmativ, iar tu vei putea pleca in calatorie. Nu uita ca la intoarcere sa ii restitui banii! Din acest articol poti afla de la cine este bine sa imprumuti bani in momentele grele. 

Avand in vedere cele prezentate, alege unul dintre cele 4 trucuri si te vei putea bucura de vacanta mult dorita!