5 idei de cadouri amuzante pentru copii

530
5 idei de cadouri amuzante pentru copii
banner mobila la comanda suceava

Copilăria este vârsta de aur, când toate lucrurile din jur sunt decoruri de basm, iar lumea este o colecție de jocuri și jucării. Bucuria pe care o simt cei mici atunci când primesc daruri este una dintre cele mai frumoase amintiri pe care o avem de la sărbători, aniversări sau zile onomastice.

Ca să alegeți cadouri amuzante pentru copii, vă prezentăm câteva sugestii de obiecte simple, frumoase, sigure și care vor fi foarte apreciate de năzdrăvanii în căutare de joacă și prieteni noi:

Cuburi sau puzzle din lemn colorat

Printre cele mai amuzante cadouri pentru copii sunt seturile de cuburi din lemn colorat, pe care cei mici le combină în fel și chip, pentru a realiza castele, figurine, personaje fantastice sau alte contururi pe care le clădesc în lumea lor de vis, iar aceste piese de diferite forme și mărimi ajută la dezvoltarea creativității copiilor.

Le puteți găsi și sub formă de puzzle, pentru un plus de distracție și antrenarea perspicacității celor mici, încă din primii ani de viață. Verificați indicațiile de pe etichetă, să cumpărați seturi potrivite pentru vârsta copilului.

Ceas de perete cu ramă amuzantă

Copiii au camera lor unde își pun jucăriile, iar părinții au grijă să aranjeze fiecare detaliu din încăpere în așa fel încât atmosfera să fie într-adevăr una de basm. Ca să aduceți un plus de originalitate la decorul cu zâne, unicorni, ursuleți, mașinuțe și alte figurine vesele, oferiți-i  cadou un ceas de perete cu ramă amuzantă.

Găsiți idei de ceasuri cadou pentru toate gusturile și toate vârstele, așa că alegerea modelului potrivit este foarte simplă, trebuie doar să știți preferințele copiilor și să optați pentru personajele lor preferate. 

Jocuri de construcții

Un cadou amuzant și educativ îl reprezintă diferitele tipuri de jocuri pentru construcții, care cuprind modele de case, avioane, mașini, locomotive, căsuțe de păpuși, rachete, roboței și multe altele.

Alegeți jocuri de construit la care pot fi adăugate extensii, pe care să le cumpărați pe măsură ce bebe devine voinicel, ca să se poată bucura de cadouri pentru o perioadă mai îndelungată. Sunt disponibile completări cu piese din silicon, plastic, metal, lemn, în funcție de vârsta micuțului și de figurinele sale favorite.

Jucării de rol 

Copiii cunosc lumea prin joc, așa că nu veți da greș cu jucării de rol, care-i ajută să fie doctori, profesori, pompieri, constructori, bucătari sau ce mai vor ei să încerce, folosind recuzita pentru meseria respectivă.

Sunt recomandate modele de jocuri interactive și educative, care să combine amuzamentul cu învățarea și cu noțiunile despre natură, care le vor fi de folos copiilor atunci când devin școlari. 

Pușculițe haioase

Printre cele mai amuzante cadouri pentru copii sunt și diferite modele de pușculițe haioase, pe care cei mici le păstrează la ei în cameră și le umplu cu bănuții primiți la colindat sau atunci când sunt răsplătiți de cei mari pentru că au fost cuminți și au ascultat-o pe Zâna Măseluță.

De la clasicul porcușor, până la pinguini, hipopotami, țestoase, măgăruși, căsuțe și mașinuțe stilizate – aveți la dispoziție zeci de modele vesele, așa că puteți alege ceea ce i se potrivește micuțului pentru care pregătiți un cadou special.

Inspirați-vă din aceste idei de cadouri amuzante și oferiți copiilor daruri de suflet, pe care să le includă în lumea lor fascinantă de jocuri și jucării.

agentie SEO & promovare eficienta online