În modelul EQV te bucuri de confort la un alt nivel

429
banner mobila la comanda suceava

Cu o interfață fascinantă, propulsia 100% electrică și autonomie remarcabilă, modelul EQV captează toate privirile, fiind primul MVP premium de la Mercedes-Benz. 

Un partener de drum ideal și datorită celor 8 locuri disponibile, EQV combină toate beneficiile mobilității electrice cu punctele forte ale Clasei V.

Echipat cu un motor electric care dezvoltă o putere maximă de 240CP (150kW) care îi oferă o dinamică demnă de luat în considerare, EQV oferă o autonomie de până la 357 km (conform WLTP).

Încărcarea se poate face și acasă, cu ajutorul wall-box-ului, sau în timp ce ești la birou, la o priză convențională, potrivindu-se natural stilului tău de viață, în orice moment.

În modelul EQV de la Mercedes-EQ te bucuri de confort la un alt nivel, asta și datorită motorului electric silențios, datorită căruia te bucuri de liniștea necesară pentru a admira fiecare detaliu din drumul tău. 

Dotat cu cele mai noi pachete de asistență și siguranță la rulare, capabile să acționeze automat atunci când o cere situația, modelul EQV beneficiază și de dotări ce țin de confort și plăcerea de a conduce: sistem de sunet surround, iluminare ambientală sau control al climatizării de la distanță. 

Cu ajutorul MBUX (Mercedes-Benz User Experience) beneficiezi în echipare standard de un sistem multimedia care îți îndeplinește toate dorințele, fiind un sistem construit modular, ce poate fi operat intuitiv, extins și personalizat până la 8 persoane.

Experiența condusului devine o plăcere cu modelul EQV, acesta stăpânind excelent limbajul de design Mercedes-EQ, cu elemente de design proiectate special pentru familia EQ – grila radiatorului care îi conferă o personalitate progresivă, sau linii de echipare precum Avantgarde, pachet de design EQ exterior și pachet de roți atrăgătoare din aliaj ușor.

Anul viitor aduce și o Ediție Specială 2023 pentru modelul EQV, elementul care îl scoate în evidență fiind vopseaua albastru sodalit metalizat, care oferă exteriorului un aspect cu totul special în combinație cu un pachet de echipare AVANTGARDE Line și pachetul de design exterior EQV.

Pentru a programa un test drive, puteți accesa site-ul www.auto-schunn.ro sau vizita locația Auto Schunn din Șcheia, str. Humorului, nr. 132.

agentie SEO & promovare eficienta online