Fii un pionier al autonomiei și condu până la 671 km cu o singură încărcare

644
banner mobila la comanda suceava

Bucură-te de inovații la cel mai avansat nivel din toată industria auto, de la realitate augumentată, faruri digitale cu proiecții pe carosabil, la pilot automat inteligent, cu noul EQS SUV disponil la Auto Schunn.

Interiorul EQS SUV

Noul EQS SUV îmbină avantajele unei limuzine luxoase, cu spațiul generos oferit de un SUV. Indiferent de locul pe care îl ocupi în mașină, confortul oferit de EQS SUV te va face să te simți atât de bine, încât nu îți vei mai dori să cobori. În plus, vei beneficia de o experiență auditivă remarcabilă, asemenea unei călătorii de primă clasă.

Luxul specific habitaclului este puternic influențat de utilizarea materialelor exclusiviste și inovatoare pentru suprafețe și capitonaje. Un exemplu remarcabil este elementul decorativ din lemn cu model Mercedes-Benz, care servește ca o bijuterie ornamentală. Această piesă unică este realizată prin gravarea laser a emblemei în lemn de magnolie cu pori deschiși și apoi umplută printr-o procedură de presare de înaltă precizie.

Fascinantul sistem MBUX Hyperscreen se întinde pe întreaga lățime a habitaclului iar prin intermediul unui geam securizat deosebit de elegant, trei ecrane diferite se unesc optic într-un singur display impresionant.

Interfața grafică Zero-Layer de tip pro-activ învață singură pe baza deciziilor tale și furnizează informațiile potrivite, la momentul potrivit. Cu ajutorul head-up display MBUX cu realitate augumentată, lumea virtuală și cea reală se întrepătrund, iar informațiile relevante sunt afișate pe o suprafață generoasă, asigurându-te că ajungi la destinație fără probleme.

Exteriorul EQS SUV

Fiecare linie de echipare a noului EQS SUV conferă autovehiculului o identitate unică – de la echiparea standard completă, până la linia de echipare Electric Art și AMG Line sau Pachetul Night, toate variantele pun un accent deosebit pe optimizarea aerodinamică în cele mai mici detalii, un exemplu elocvent find mânerele încastrate în portiere, care contribuie la eficiența globală.

Cu un design captivant, cu capitonaj negru și mici stele Mercedes-Benz, grija radiatorului este garanția ta pentru o apariție impresionantă. Aceste detalii sunt evidențiate în mod special atunci când te apropii de mașină, demonstrând încă o dată atenția acordată fiecărui detaliu.

,,Purpose Designul” aerodinamic optimizat se reflectă pozitiv asupra autonomiei electrice – în acest fel, EQS SUV impune noi standarde pentru limbajul formelor mobilității electrice.

Configurează noul model EQS SUV în funcție de preferințele tale, cu ajutorul unui consultant de vânzări Auto Schunn.

Contact:

Auto Schunn Arad, Calea Radnei, nr. 247, Arad
Auto Schunn Deva, str. Sântuhalm FN, Deva
Auto Schunn Suceava, str. Humorului, nr. 247, Șcheia, jud. Suceava

www.auto-schunn.ro