Avantajele programului Certified pentru Mercedes-Benz rulate

491
Avantajele programului Certified pentru Mercedes-Benz rulate
banner mobila la comanda suceava

Dacă îți dorești un automobil Mercedes-Benz, îl vei putea alege mai simplu și mai relaxat, de la dealerii autorizați care comercializează vehicule Certified Mercedes Benz rulate.

Poți analiza și selecta viitorul tău vehicul din gama variată de autoturisme rulate Mercedes-Benz. Fiecare autovehicul și automobil este inclus in programul Mercedes-Benz Certified.

Grație verificărilor atente realizate de specialiști certificați Mercedes, te poți bucura de aceleași facilități și calități ale mașinii, asemenea vehiculelor noi.

Oferta Mercedes Certified cuprinde autovehicule din toate seriile create de Mercedes, cu un rulaj de maxim 150.000 km și o vechime de maxim 6 ani. Pot fi declarate ca fiind masini Mercedes-Benz Certified doar autoturismele care au trecut cu succes inspecția tehnică special concepută de Mercedes Benz pentru autoturisme second hand.

Gama de beneficii ale programului Mercedes-Benz Certified

În primul rând se remarcă garanția europeana 24 de luni, o asigurare excelentă care acoperă eventuale daune aproape la același nivel ca în cazul unui autovehicul nou. Reparațiile sunt efectuate competent și rapid, la un service certificat, folosind doar piese de origine Mercedes-Benz.

Autovehiculele Mercedes-Benz Certified beneficiază de  întreținere gratuită în primele 6 luni sau la atingere a 10.000 km.

Starea perfecta a autovehiculului Mercedes-Benz Certified este garantată de emiterea unui certificat de calitate. Iar ca un beneficiu suplimentar, poți beneficia de ITP valabil pentru minimum 21 luni, de la ziua vânzării.

Un alt avantaj îl reprezintă serviciile de mobilitate, care pun la dispoziție variante de deplasare în cazul imobilizării mașinii. Se oferă asistență rapidă cu service mobil și la cerere autovehicul de schimb pe perioada imobilizării în scopul reparațiilor.

Pentru a fi certificat, fiecare autovehicul Mercedes-Benz Certified este supus unei verificări în  peste 200 de puncte de inspecție, realizată de tehnicieni specializați, autorizați Mercedes.

In situațiile în care este nevoie de  înlocuirea unor piese, sunt propuse clienților și folosite doar piese de schimb originale Mercedes-Benz, pentru un plus de calitate și performanță.

Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, oferă verificări profesioniste cu privire la calitatea și starea tehnică a autovehiculului , pe baza criteriilor stabilite de fabricant.

Fiecare autoturism Mercedes-Benz Certified este vândut însoțit de un istoric al mașinii care cuprinde date despre proprietarii anteriori, intervenții, service, mentenanța și lucrări de reparații.

Un test-drive este la îndemâna ta, înainte de achiziție.

Autoturismele și modelele de mașini Mercedes-Benz achiziționate cu programul Mercedes-Benz Certified, din stocul dealerilor și partenerilor de vânzări pot fi testate și probate în termen de 24 de ore de la cerere, simplu și rapid, cu ajutorul permisului de conducere și pe baza unui document de identitate.

Daca optezi pentru un automobil Mercedes-Benz Certified, vei putea achita mașina cu ajutorul unor rate lunare confortabil de plătit, prin intermediul serviciilor de finanțare și leasing Mercedes-Benz Financial Services.

Acum ai acces deplin la toate serviciile și produsele inovative oferite de sistemul Mercedes me, dacă faci parte din programul Mercedes-Benz Certified.

Un alt avantaj deloc de neglijat este contractul de service pus la dispoziție de dealeri autorizați, special oferit pentru autovehiculele second hand Mercedes-Benz Certified.

Dealerul auto-schunn.ro are reprezentante in urmatoarele orase din Romania: SuceavaSibiuTimisoaraDeva si Arad.

agentie SEO & promovare eficienta online