Pepiniera Green Time – soiuri incredibile de plante

619
Green Time
banner mobila la comanda suceava

O pepinieră este locul în care semințele de plante sunt cultivate și vândute pentru replantare, stratificare, restaurare, conservarea zonelor umede, amenajarea teritoriului sau pentru grădinile pitorești găsite în nenumărate case, afaceri, parcuri și nenumărate alte peisaje. Majoritatea pepinierelor cu ridicata produc și distribuie tot ce ai nevoie pentru proiectele tale cum ar fi soiuri incredibile de copaci, arbuști și ferigi, atât plante care înfloresc cât și plante care nu înfloresc. Se pot cumpăra de asemenea plante perene erbacee, conifere verzi, flori, pomi fructiferi, etc. O pepinieră poate furniza toate florile și verdeața pe care le dorești.

Pepinierele ajută la cultivarea plantelor în condiții favorabile care sunt în mod constant îngrijite. Acestea sunt udate în mod regulat, le sunt împrăștiate îngrășăminte și toate celelalte elemente esențiale pentru ca ele să se maturizeze. Odată ce o plantă crește este apoi scoasă din pepinieră și dată spre comercializare.

Există mulți furnizori cu amănuntul de înaltă reputație și pepiniere disponibile pentru a te servi, dar cel mai bine este să cauți una care să ofere plante de calitate.

Trandafiri altoiti

Pepiniera Green Time din Roman numită și Pepiniera Fraților Franciscani oferă o gamă variată de peste 20 de tipuri de trandafiri altoiți care fac parte din culturi proprii sau sunt importați din Polonia sau Italia. Pe lângă trandafiri, în pepinieră sunt prezente culturi de conifere și arbuști care sunt aclimatizați la temperatura din țara noastră. Alți arbori care se găsesc în pepiniera Green Time sunt Acer Japonicum, importați din Italia sub formă de puieți și care sunt crescuți ulterior în cadrul pepinierei. Pe lângă aceștia, o varietate de pomi fructiferi precum meri, peri, cireși, pruni, piersici și caiși sunt prezenți. Un alt element important este reprezentat de cultura de lavandă de 1.5 ha. Ca și soiuri cultivate putem enumera Lavandula Angustifolia, Munstead soi predominant și Lavandula Angustifolia Sevastopolis.

În cadrul companiei se produce ulei esențial de lavandă, unul dintre cele mai recunoscute și răspândite tipuri de uleiuri esențiale cu multiple beneficii.

Anul acesta Pepiniera Fraților Fransciscani a obținut o certificare de comerț echitabil din cauza faptului că, cultura de lavandă are în vedere un proiect social de reinserție pe piața muncii care este în colaborare cu Fundația Umanitară Pacea, cu Biserica Norvegiană și cu Biserica Suedeză.

Un atuu al acestei pepiniere îl reprezintă faptul că are un arhitect peisagistic cu care colaborează, persoană care poate oferi clienților consultanță de specialitate în proiectarea și amenajarea spațiilor lor verzi.

Întreaga echipă Green Time execută lucrări specializate de amenajări ale grădinilor și ale spațiilor verzi.

agentie SEO & promovare eficienta online