Multe primării au ales să se doteze cu autospeciale pompieri stingere incendii

850
Autospeciala STEYR 791
banner mobila la comanda suceava

Mai mult ca sigur ai observat că autospecialele de incendiu sunt unice și mult mai diferite față de alte tipuri de vehicule. După cum sugerează și numele, aceste vehicule sunt puse în acțiune în primul rând pentru combaterea incendiilor. Întotdeauna rulează repede, astfel încât să ajungă la o destinație țintă cât mai curând posibil. Cu corpul lor roșu, sirena alarmantă, scara și echipajul, o autospecială pompieri va fi întotdeauna în grabă în caz de urgență.

Când este în trafic, corpul roșu și sirena vehiculului pot alerta o mulțime de prezența sa. O astfel de autospecială este capabilă să pompeze mulți litri de apă într-o clădire care arde în cel mai scurt timp posibil. Odată ce vehiculul ajunge la destinație, pompierii se pot grăbi să scoată furtunurile de apă lungi care vin cu un astfel de camion. Fiecare autospecială are caracteristici diferite pentru a se potrivi diferitelor sarcini pentru care este folosită.

Vehiculele de incendiu sunt fabricate special pentru combaterea incendiilor în orașe și clădiri. Ele au suficient spațiu în cabină pentru a transporta o echipă de pompieri și pentru a depozita toate echipamentele pe care aceștia le folosesc. Există de obicei o scară care poate fi ridicată și coborâtă mecanic pentru a accesa etajele superioare ale clădirilor.

Prețul acestor camioane noi este enorm, astfel încât tot mai multe entități precum primăriile din diverse orașe și comune au ales să se doteze cu autospeciale pompieri pentru stingerea incendiilor second hand dar în stare bună de funcționare.

Autospecialele folosite nu sunt diferite de cele noi din punct de vedere al calității, eficienței și durabilității. Având în vedere prețurile enorme este mult mai practică achiziționarea de autospeciale la mâna a doua, mai ales dacă instituția sau departamentul dispune de un buget restrâns.

Un furnizor important de autospeciale pompieri pentru stingerea incendiilor second hand este societatea SC Twins World SRL, o companie specializată în ceea ce privește importul și comercializarea mașinilor de pompieri, cu sediul în comuna Dărmănești din județul Suceava.

În cadrul companiei, se comercializează diverse modele de autospeciale marca STEYR în stare bună de funcționare, a căror prețuri sunt negociabile.

Autospeciala Steyr 590 este un vehicul cu un rezervor de apă de 2000 de litri, cu o cabină în care încap 3 persoane și cu o pompă Rosenbauer.

Autospeciala STEYR 590

Autospeciala Steyr 690 este o mașină pentru incendii cu un rezervor cu capacitatea de 2000 litri, cu o cabină cu 3 locuri și cu o pompă Rosenbauer.

Descoperă întreaga ofertă de autospeciale pompieri pentru stingerea incendiilor a celor de la Twins World SRL accesând pagina web www.autopompieri.ro/autospeciale.php.