Călătorește în Anglia cu Best Ellit Tour, rapid, în siguranță și confortabil

656
transport persoane anglia
banner mobila la comanda suceava

Pentru persoanele care călătoresc din România spre Anglia și retur, compania de transport Best Ellit Tour din Suceava este soluția perfectă pentru ca ele să se poată deplasa rapid, în condiții de maximă siguranță și confort cu autocare moderne de 4 stele cu dotări premium.

Compania pune la dispoziția turiștilor, persoanelor aflate în interes de serviciu și celor care doresc să își viziteze familia în Anglia, curse regulate cu plecare din România.

Best Ellit Tour desfășoară transport persoane Anglia, Germania, Belgia, Olanda și Franța, prin intermediul acestor curse regulate.

Orașele spre care se deplasează în Anglia sunt: Londra, Dover, Colchester, Ipswich, Norwich, Cambridge, Peterborough, Lincoln, Boston, Grimsby, Hull, York, Leeds, Manchester, Warrington, Liverpoool, Sheffield, Doncaster, Nottingham, Derby, Leicester, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Stoke-on Trent, Shrewsbury, Reading, Oxford, Swindon, Bristol, Newport și Cardiff.

Din România, plecările se fac joi, iar din Anglia, plecările se fac duminică.

Pe lângă transport persoane direct la adresă, firma se ocupă de transport colete în sistem door-to-door (din ușă în ușă) și de transport mașini pe platformă. Ridicarea coletelor din România se face marți și miercuri iar ridicarea pachetelor din Anglia se face în zilele de sâmbătă și duminică.

Toate prețurile practicate sunt accesibile, acestea fiind printre cele mai bune de pe piață la momentul actual.

Siguranța completă, confortul transportului și profesionalismul la cele mai înalte standarde cu care se prestează activitățile din cadrul firmei, contribuie la renumele celor de la Best Ellit Tour și la succesul lor.

Misiunea firmei este de a se orienta spre perfecționare continuă pentru a oferi călătorii la cele mai înalte standarde. 

Atitudinea, respectul, sprijinul și comunicarea sunt câteva dintre calitățile pe care firma și le-a impus încă de la înființare pentru a avea doar clienți multumiți.

Toate vehiculele sunt conduse de șoferi profesioniști, testați psihologic și care dețin atestate de transport persoane și  marfă, cu o vastă experiență în domeniu.

Ca și dotări, autocarele dispun de scaune rabatabile, toaletă, aer condiționat, sisteme audio-video, etc.

Daca ai intrebări referitoare la durata călătoriei, prețul biletelor, condiții de deplasare, orașe de  plecare, traseu, bagaje, oferte promoționale și alte opțiuni nu ezita să contactezi compania Best Ellit Tour la numărul de telefon 0748 243 994 sau prin e-mail la contact@best-ellit-tour.ro. Informații suplimentare se găsesc și online, pe site-ul web www.best-ellit-tour.ro.