Arabesque investeşte 25 de milioane de euro într-o nouă platformă logistică şi un magazin MATHAUS în Suceava

692
Arabesque investeşte 25 de milioane de euro într-o nouă platformă logistică şi un magazin MATHAUS în Suceava
banner mobila la comanda suceava

COMUNICAT DE PRESĂ

Compania de distribuţie de materiale pentru construcţii şi finisaje Arabesque va inaugura vineri, pe 24 martie 2023, la Suceava, cea mai mare platformă logistică de vânzare a materialelor de construcţii şi finisaje din ţară. Platforma se întinde pe o suprafaţă de 46.900 mp, include un depozit Arabesque şi un magazin MATHAUS, cu o suprafaţă construită totală de aproximativ 22.000 mp.

Platforma Arabesque/Mathaus Suceava este cel mai mare proiect dezvoltat de compania românească în ultimul an. Cu o investiţie de 25 de milioane de euro Arabesque îşi propune să aducă mai aproape de piaţa regională o gamă completă de produse şi servicii specializate.

Platforma logistică  din Suceavase întinde pe o suprafaţă de 46.900 mp şi este prima din ţară în care compania integrează un depozit Arabesque şi un magazin Mathaus, cu o suprafaţă construită totală de aproximativ 22.000 mp, optimizând astfel serviciile şi portofoliul de produse disponibile, atât pentru companiile de construcţii, producătorii de mobilă şi firmele care dezvoltă proiecte de construcţii sau renovări,cât şi pentru clienţii finali.

În cei 29 de ani de activitate ai Arabesque am învăţat care sunt aşteptările constructorilor din România şi am oferit produse si servicii de calitate, care răspund nevoilor reale ale pieţei autohtone. Clienţii noştri au la dispoziţie stocuri permanente şi suficiente de materiale, însoţite de toate documentele de certificare şi calitate, acestea fiind completate de servicii de consultanţă tehnică de specialitate în alegerea materialelor pentru construit, renovat şi reparat. Cu ajutorul flotei proprii formată din peste 1000 de camioane, transportul este asigurat în cel mai scurt timp, cu monitorizare prin GPS a comenzii. Clienţii noştri vor deveni cu atât mai competitivi cu cât noi devenim mai eficienţi în livrarea produselor necesare, acesta reprezentând pentru noi conceptul de parteneriat. Aceste servicii vor fi disponibile pieţei regionale din Moldova, prin deschiderea în Suceava a celei mai mari platforme logistice de vânzare a materialelor de construcţii şi finisaje din ţară. Ne dorim, astfel, să contribuim la dezvoltarea pieţei de construcţii din Suceava şi nordul Moldovei.” a declarat Sorin Ştefan, director general operaţional Arabesque.

Investiţia celui mai mare furnizor de soluţii integrate pentru piaţa construcţiilor din România are un impact pozitiv şi asupra economiei locale, prin generarea unui număr de aproximativ 200 de locuri de muncă noi în Suceava.

Lansarea noului magazin Mathaus va avea loc vineri, 24 martie, iar clienţii sunt aşteptaţi în noua locaţie din strada Traian Vuia nr. 17, unde vor avea la dispoziţie peste 46.000 de produse pe stoc, pornind de la oţel beton, structuri metalice şi zidărie, profile şi ţevi metalice, plăci din lemn, sisteme complete pentru acoperişuri, toată gama de compartimentări de gipscarton, plăci tehnice şi tavane casetate, termoizolaţii, mortare, gleturi, adezivi, sape, vopsea şi tencuieli, peste 2.000 de decoruri de parchet, gresie şi faianţă, întreaga gamă de instalaţii sanitare şi electrice, o gamă extinsă de scule electrice şi echipament de protecţie. Sunt 46.000 de produse care se referă strict la domeniul construcţiilor şi renovărilor, gata pentru a fi livrate cu flota proprie Arabesque, în 24/48 ore.

logo Arabesque

Despre Arabesque 

Compania Arabesque, cel mai mare furnizor de soluţii integrate pentru piaţa construcţiilor din România, se află pe piaţă din 1994 şi are o prezenţă regională în Moldova, Ucraina, Bulgaria. Fondată în Galaţi, în 1994, de către omul de afaceri Cezar Rapotan, Arabesque deţine 36 de centre comerciale, dintre care 26 în România. Echipa din România numără peste 2900 de oameni iar forţa logistică este asigurată de cele peste 1000 de camioane specializate.