O nouă identitate vizuală pentru firma MIHU

664
O nouă identitate vizuală pentru firma MIHU
banner mobila la comanda suceava

Compania MIHU poate fi furnizorul tău de încredere de materiale pentru acoperișuri, garduri și garaje moderne.

Firma este una cunoscută pe piața suceveană pentru materialele de calitate comercializate, marca Blachotrapez, încă din anul 2016. În anul 2018, MIHU s-a clasat pe locul 1 deoarece a vândut cea mai mare cantitate de tablă tip țiglă metalică Germania Simetric din toată Europa și pe locul 6 pentru vânzările generale de produse Blachotrapez.

Sediul firmei este la intrare în localitatea Ipotești, la circa 2 km distanță de municipiul Suceava. Activitatea firmei nu se oprește la județul Suceava. Prin intermediul agenților proprii de vânzări, distribuție și montaj, județe precum Botoșani, Iași și Neamț sunt deservite cu succes.

De curând, compania și-a schimbat identitatea vizuală, având acum un logo mult mai atrăgător. Prin acest lucru, MIHU Acoperișuri dorește să își îmbunătățească gama de servicii, să creeze un brand mai puternic, mai performant, mai funcțional, mai calitativ și mai durabil.

Oferta de produse MIHU acoperă mai multe zone ale amenajării locuinţelor, cuprinzând:

  • Tablă tip țiglă metalică
  • Tablă cutată
  • Accesorii pentru sistemul pluvial
  • Panouri sandwich pentru hale metalice
  • Sisteme moderne de Garduri metalice
  • Garaje modulare şi Car-port-uri.

tabla acoperis

Tabla tip țiglă metalică este de mai multe tipuri, diferă ca și design, culori și adresabilitate. Majoritatea țiglelor au garanție extinsă, de până la 50 de ani și oferă imobilelor un efect vizual excepțional. Germania Simetric, Germania Simetric Plus, Kingas Eco, Kingas, Janosik și Diament sunt cele 6 feluri de tablă marca Blachotrapez.

Taba cutată MIHU îmbracă și ea 5 forme, aceasta fiind de mai multe lățimi, grosimi și lungimi.

La MIHU găsești un sistem complet de accesorii pentru acoperișuri, accesorii ce cuprind: jgheaburi, capace, racorduri, cârlige, țevi, pâlnii de evacuare, colțare interne și externe, coturi, manșoane, coliere, dibluri, reductoare, teu, decantoare, toate într-o gamă largă de culori.

O altă categorie de produse comercializate de MIHU este reprezentată de panourile tip sandwich, structuri realizate din 3 straturi, utilizate în aplicații în care combinația dintre o rigiditatate structurală înaltă și o greutate scăzută este necesară.

În cadrul acestei firme nu se comercializează doar materiale pentru acoperișuri ci și materiale pentru garduri metalice care se potrivesc perfect cu acoperișul casei dar și garaje modulare pe structură metalică potrivite ca și spații de depozitare sau pentru parcarea mașinilor.

Reprezentanții companiei asigură clienților consultanța necesară pentru a alege cele mai bune produse, măsurători gratuite, transport la locația dorită, gratuit sau contracost, în funcție de valoarea comenzii și montaj profesionist.

Informații suplimentare despre produsele și serviciile asigurate de MIHU se găsesc pe site-urile web www.acoperisuri-mihu.ro si www.mihushop.ro.

agentie SEO & promovare eficienta online