Rulourile exterioare din aluminiu asigură locuinței o importantă oază de răcoare

641
rulouri exterioare suceava
banner mobila la comanda suceava

Compania Ecologic Plast din Suceava oferă tâmplărie din PVC și aluminiu cu geam termopan, rulouri exterioare din PVC și aluminiu și uși de garaj.

Rulourile exterioare furnizate de Ecologic Plast sunt potrivite atât pentru clădirile noi cât și pentru cele mai vechi, fiind sisteme moderne, funcționale și verificate. Datorită acestora, nu va exista nici o pierdere de căldură. Rulourile exterioare sunt o soluție optimă în ceea ce privește izolația. De asemenea, protecția împotriva zgomotului este mult mai mare.

ecologic plast rulouri suceava

Aceste rulouri din aluminiu se pot armoniza perfect cu aspectul general al clădirii. Datorită diversității culorilor, îți poți aranja casa în funcție de preferințele tale.

Toate rulourile Ecologic Plast sunt fabricate în conformitate cu dimensiunile individuale ale clientului și sunt prevăzute cu o plasă integrată anti-insectă la cerere.

Cu ajutorul rulourilor poți obține protecție optimă împotriva efracției. Ele îmbunătățesc gradul de securitate al clădirii, protejând împotriva pătrunderii în locuință a hoților și pot fi dotate cu accesorii de siguranță care nu permit în nici un mod ridicarea lor forțată din exterior.

Principalele avantaje al acestor rulouri exterioare sunt reprezentate de nivelul ridicat de umbrire, capacitatea lor de a reduce nivelul zgomotului exterior, asigură confort în plus în zilele toride de vară, izolează foarte bine termic și protejează fereastra împotriva agenților externi de mediu: vânt, praf, ploaie, grindină, asigurând în același timp o durată de viață mai mare a tâmplăriei.  Rulourile sunt ușor de manevrat și pot fi dotate cu echipamente electrice de acționare, chiar și cu telecomandă.

Rulourile sunt foarte rezistente la acțiunea prelungită a soarelui și a factorilor de mediu, având o durată medie de utilizare de circa 20 de ani. Costul cu aceste inovații se amortizează cu siguranță în timp datorită scăderii coeficientului de transfer termic și prin îmbunătățirea clasei energetice a clădirii.

Ecologic  Plast comercializează atât rulouri exterioare din aluminiu cu casetă exterioară (aplicat) cât și rulouri exterioare suprapuse sau încastrate în perete.

Primul tip se adresează clădirilor unde nu a fost prevăzut golul pentru caseta ruloului de la bun început, montarea acestuia realizându-se ulterior.

Cel de-al doilea tip se adresează clădirilor unde s-a luat în calcul încă de la începutul construcției folosirea lor și s-a rezervat un loc special pentru tocul acestora. Pentru a se reduce pierderea de căldură, în toc este așezată o bucată de polistiren expandat.  Acest model de rulou se poate monta după sau împreună cu tâmplăria, înainte de tencuire.

Aceste rulouri cu un rol estetic deosebit pot fi perfecte pentru casa ta. Află mai multe detalii despre acestea accesând pagina web www.ecologicplast.ro/rulouri.php

agentie SEO & promovare eficienta online