Ferestrele din PVC – durabile, ieftine și cu un design atractiv

621
Ferestrele din PVC – durabile, ieftine și cu un design atractiv
banner mobila la comanda suceava

Ferestrele tale joacă un rol important în confortul zilnic. Pe lângă aspectul estetic, aduc lumină naturală în casa ta, te protejează de zgomotul exterior și de capriciile vremii. Dacă ferestrele tale nu îndeplinesc sau îndeplinesc prost aceste funcții, este posibil ca ramele să fie deteriorate, să aibă o problemă de etanșare, geamurile să nu izoleze suficient sau să nu aducă suficientă lumină. În acest caz, este timpul să le înlocuiești.

Costul final al ferestrelor din PVC depinde în mare măsură de geam și de valoarea sa de izolare. Cu cât sticla este mai izolatoare, cu atât prețul este mai mare. Chiar daca investiția în ferestre cu izolare bună generează mai multe costuri, să știi că pe termen lung vei economisi bani. Într-adevăr, o izolare bună poate reduce costurile de energie cu 20%.

A putea instala ferestre și uși nu estepentru toți. Dacă nu te simți confortabil cu tâmplăria exterioară, nu ezita să apelezi la un profesionist. Producătorii de tâmplărie sunt meniți pentru a face ca visele tale de design să devina realitate.

Dacă te interesează să schimbi tâmplăria PVC în BELGIA, poți apela la cei de la AluGlass Design din Bruxelles, mai multe informatii despre activitatea și proiectele lor reprezentative le găsești pe pagina web aluglass.be.

new website

Avantajele ferestrelor din PVC

Durabilitate

Au fost făcute să reziste, iar întreținerea lor este foarte simplă.

De asemenea, sunt rezistente la diferite temperaturi: au o anumită rezistență, nu ruginesc, nu se deformează dacă sunt fabricate după standarde stricte de calitate, nu se tem de vreme rea, nu sunt sensibile la lumină etc, spre deosebire de alte materiale precum lemnul care se poate degrada de-a lungul anilor.

Raport calitate/preț

Prețul final al ferestrelor din PVC este rezonabil, PVC-ul fiind cel mai ieftin material deși are calități enorme. Cu toate acestea, costul poate varia în funcție de diferite criterii: producție, instalare, calitate, culoare etc.

Având în vedere investiția de durată pe care o faci pentru viitoarele tale ferestre, îți recomandăm să alegi compania care furnizează tâmplărie de cea mai bună calitateprecum AluGlass Design. Prețurile foarte mici pot dezamăgi uneori pe termen mediu și lung.

Paletă bogată de culori

De-a lungul anilor, ferestrele din PVC au devenit la modă și oferă din ce în ce mai multe culori în fiecare an. De asemenea, este destul de posibil să ai ferestre din PVC din imitație de lemn de exemplu, acest lucru încântănd în mod regulat clienții care caută lemnul ca material, din obișnuință.

Izolație fonică (acustică) și termică

Nu este nimic mai rău decât să auzi zgomot din exterior, mai ales dacă ai probleme cu somnul.PVC-ul permite o izolare optimă, în special datorită existenței rosturilor de compresie.Unele rame din PVC sunt prevăzute cu 3 etanșări de impact, care garantează o mai bună izolare termică și fonică.

Noile ferestre din PVC dotate cu geam acustic sunt adoptate și de persoanele care locuiesc în apropierea unui aeroport, a unui oraș sau a unei autostrăzi.

Ferestrele din PVC – durabile, ieftine și cu un design atractiv

Tocurile de ferestre din PVC au calități izolante. Acestea protejează de frig datorită celor două garnituri:

  • O primă garnitură care se află la exterior și care împiedică pătrunderea prafului și a precipitațiilor.
  • O a doua garnitură care protejează interiorul de vânt și ploaie.

Unele ferestre au o a treia garnitură de compresie situată în mijlocul cadrului care mărește izolarea termică și fonică cu 20%.

Ferestrele din PVC – durabile, ieftine și cu un design atractiv

Ecologic

Pe lângă faptul că poate reduce consumul de energie, PVC-ul este reciclabil.

Securitate

Dotate cu armături mari din oțel, cuplate cu geamuri de securitate și accesorii antiefracție, ferestrele din PVC au totul pentru a garanta protecția. În plus, PVC-ul este greu inflamabil, ceea ce face posibilă combaterea incendiilor.

Ușor de întreținut

Ușurința întreținerii este un avantaj major al ramelor din PVC. Într-adevăr, o curățare ușoară regulată este suficientă. Această curățare se face pur și simplu cu o cârpă și apă călduță.

agentie SEO & promovare eficienta online