Netcom Activ, sisteme integrate cu profesionalismul în Suceava

Netcom Activ Suceava
banner mobila la comanda suceava

Netcom Activ este cel mai mare integrator de soluţii de telecomunicaţii şi securitate din Suceava, având capabilitatea de a face faţă la o gamă mare de produse de la mai mulţi furnizori, asamblându-le şi înglobându-le în proiecte.

Având o experienţă de peste 18 ani şi o expertiză desăvârşită împreună cu echipa bine pregătită cu care lucrează, Netcom Activ oferă servicii de consultanţă, proiectare, dezvoltare, management de proiecte, ingerare de sisteme şi suport operaţional. Astfel Netcom Activ devine partenerul ideal pentru orice afacere.

Compania oferă sisteme complete de soluţii de înaltă tehnologie în domeniile: detecţie incendiu; sisteme supraveghere video; lucrări fibră optică; reţele structurate voce-date; detecţie la efracţie; climatizare şi aer condiţionat; automatizare porţi şi bariere; control acces şi pontaj; sonorizare şi adresare publică.

banner-fibra-optica

Misiunea celor de la Netcom Activ este să construiască sisteme care funcţionează pentru partenerii lor, maximizând avantajele unei abordări unificate de integrare de soluţii. Indiferent de proiectul pentru care lucrează, fiecare aspect este gândit individual în funcţie de nevoile, obiectivele şi bugetul clientului.

În cazul în care apelezi la Netcom Activ pentru sisteme complete, livrate la cheie, poţi beneficia de o garanţie de până la 25 de ani. Mai mult decât atât, pentru toate sistemele oferite se asigură service pe pe perioada de garanţie şi post garanţie prin intermediul unui contract.

Printre clienţii reprezentativi ai firmei Netcom Activ, regăsim firme cu renume precum: Holzindustrie Schweighofer, Serviciul Român de Informaţii, Praktiker, BCR, Decatlon, Raiffeisen Bank, Carrefour, Volvo şi mulţi alţii. Toate acestea firme au decis să aleagă Netcom Activ ca şi partener în serviciile de telecomunicaţii şi securitate pe care aceştia le oferă cu promptitudine, profesionalism şi în siguranţă.

Urmăreşte clipul de prezentare al celor de la Netcom Activ Suceava mai jos:

Dacă şi tu îţi doreşti să beneficiezi de serviciile profesionale oferite de către Netcom Activ în judeţul Suceava, accesează www.netcom-activ.ro, navighează printre produsele disponibile şi ia legătura cu cineva din cadrul firmei.

agentie SEO & promovare eficienta online