La Restaurant „Ceaunul Bunicii” găsești preparate care te fac să-ți plouă în gură

1167
ceaunul bunicii
banner mobila la comanda suceava

În toamna acestui an, s-a inaugurat un nou restaurant în Suceava și anume “Ceaunul Bunicii”, pe strada Universității, în fosta locație Popeye Pizza & Kebab.

Restaurantul și-a propus încă de la înființare impresionarea clienților cu preparate tradiționale, cu specific românesc, gustoase și ieftine.

„Ceaunul Bunicii” s-a născut din dorința de bun gust și din dragoste pentru bucătăria românească, în special pentru cea bucovineană care ne amintește de bunătățile preparate la țară.

Locația este una selectă, amenajată cu stil și dispune de terasă.

Meniurile sunt pregătite cu pasiune, majoritatea dintre ele fiind gătite la ceaun sau la plită.

Gazdele dispun de cele mai bune plite și ceaune din fontă  în care se gătesc doar ingrediente proaspete și cele mai savuroase rețete care reușesc să trezească cele mai plăcute amintiri, din vremea bunicilor.

Preparatele servite sunt în regim à la carte iar de luni până vineri în intervalul orar 11.00 – 16.00, clienții pot servi Meniul Zilei care este compus din ciorbă, felul 2 și desert. În perioada de post, se prepară și meniuri care nu conțin ingrediente de natură animală.

Prețul unui Meniu al Zilei costă 19.5 lei și constă în preparate care te fac să-ți plouă în gură. Dacă vrei să mănânci o mâncare românească bună, fără surprize, Ceaunul Bunicii” e unul dintre cele mai recomandate restaurante din Suceava care poate fi pus pe listă.

Din meniul à la carte clienții pot servi următoarele preparate: Tocătura Bunicii cu porc, Tocătura Bunicii cu pui, Tocătura Bunicii cu legume, Turta bunicii, Meniu ceafă de porc, Meniu 4 mici, Meniu scrijele, Pizza, etc.

meniul zilei suceava

Meniul Zilei se schimbă zilnic, iar în continuare vom da câteva exemple de meniuri care au fost servite zilele trecute:

  • Borș de legume cu orez și turta casei + mâncărică de mazăre cu cartofi și salată de varză + desert (plăcintă de mere)
  • Ciorbă de pui cu tăiței, smântână și turta casei + aripioare de pui la cuptor cu cartofi natur și varză murată + desert (macaroane cu nucă și scorțișoară)
  • Ciorbă rădăuțeană cu ardei iuți și turta casei + coaste de porc la cuptor cu cartofi și murături + desert (negresă)
  • Meniu de post: Borș cu ciuperci și legume, ardei iuți și turta casei + ghiveci călugăresc cu varză murată + desert (macaroane cu nucă și scorțișoară)

Restaurantul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.00 – 23.00.