Investiția într-un teren de sport cu gazon artificial sintetic se amortizează în aproximativ 24 de luni

629
Gazon-Sportiv-Artificial
banner mobila la comanda suceava

Gazonul de iarbă sintetică poate fi utilizat în spații rezidențiale și de afaceri, dar și pentru facilități sportive. Acesta este special conceput pentru a reduce întreținerea și costurile suplimentare și nu prezintă nici un pericol pentru sănătate.

Gazonul sintetic este suprafața ideală pentru sporturile de amatori și pentru cele de înaltă performanță cum ar fi fotbalul, tenisul și altele. Există mai multe tipuri de gazon artificial pe piață care este conceput special pentru practicarea diverselor sporturi. Mai multe stadioane profesionale, școli, licee și chiar parcuri locale au instalat până în prezent gazon artificial.

Gazonul artificial poate rezista unei perioade lungi de utilizare. Spre deosebire de iarba naturală, cea artificială poate dura o viață și necesită mult mai puțină întreținere. Nu este nevoie de udare sau de cosit în mod consecvent, ceea ce duce la facturi mai mici pentru utilizarea apei. Un alt avantaj al gazonului artificial este faptul că acesta este accesibil pentru oricine, nu doar pentru sportivii profesioniști. Chiar și cei mai novici jucători pot practica, fără a fi nevoiți să își facă griji cu privire la ruinarea suprafeței.

Gazon-Artificial-Multisport-VICOV-gata-2016

Un avantaj suplimentar pentru gazonul sintetic este menținerea propriilor pantofi de sport, mai ales dacă se joacă în mod regulat. În plus, gazonul sintetic are capacitatea de a se usca mult mai repede decât iarba naturală. Gazonul sintetic nu absoarbe apa după ce a plouat și are un sistem de drenaj bun. Acest lucru înseamnă că se poate juca pe tot parcursul anului, fără să te preocupe consecințele meteorologice nefavorabile.

Este important de știut faptul că investiția cu un asemenea tip de teren se amortizează într-o perioadă de circa 24 de luni.

SC Hattrick Sport SRL este o firmă specializată în realizarea și amenajarea de terenuri de sport cu gazon artificial din Rădăuți, județul Suceava.

Gazon-Artificial-2008

Compania este caracterizată de o experiență de peste 8 ani, de garanția oferită lucrărilor care este de 5-10 ani, de calitatea produselor și de prețul competitiv practicat.

Cu alte cuvinte, compania Hattrick Sport poate fi soluția perfectă în realizarea proiectelor cu gazon artificial.

Principalele produse oferite spre comercializare sunt:

  • Gazon artificial: gazon artificial pentru terenuri de fotbal, gazon artificial pentru terenuri de tenis, gazon artificial multisport.
  • Gazon artificial decorativ
  • Accesorii sportive
  • Sisteme de acoperire

Dacă ai nevoie de mai multe informații referitoare la gazonul sintetic le poți afla de pe site-ul web www.gazonartificial.com.ro. Tot pe site poți înainta o cerere de ofertă reprezentanților firmei în legătură cu produsele care te interesează.

agentie SEO & promovare eficienta online