Descoperă AICI 4 lucruri de făcut în Suceava până la sfârșitul verii!

banner mobila la comanda suceava

Indiferent de cum ți-ai petrecut vacanța și oricare ar fi locul unde ai călătorit, important este ca la finalul verii să nu ai niciun regret. Deși deseori anotimpul cel mai cald al anului este sinonim cu ideea de aventură, mare și drumeții, este de la sine înțeles că nu vei putea sta vreme de trei luni departe de casă. Majoritatea persoanelor dedică o săptămână sau două concediului, pentru ca, ulterior, să revină la viața de zi cu zi și la rutina obișnuită. De aceea, pentru a profita la maximum de libertatea care vine odată cu această perioadă, va trebui să găsești activități inedite și lucruri noi pe care să le încerci în oraș, la sfârșit de săptămână. 

4 lucruri pe care le ai de făcut în Suceava înainte de finalul verii

  • Vizitează Planetariul

Ce poate fi mai plăcut într-o zi caldă de vară decât să studiezi cu atenție complexitatea boltei cerești, în interiorul celui mai mare și mai nou planetariu din România? Este imposibil să afirmi că nu ai avut parte de o experiență inedită după ce ai observat relieful lunar, galaxii, inelele lui Saturn sau roiuri stelare. Acesta reprezintă o locație unică, înființată cu scopul de a promova interesul pentru toate obiectele și fenomenele prezente pe cer. Indiferent dacă ai sau nu cunoștințe în domeniul astronomiei, aici vei avea prilejul de a petrece câteva momente care te vor deconecta de la lumea reală. 

  • Plimbă-te pe străzi și fotografiază casele vechi

Nu poate fi nimic mai relaxant decât o plimbare în cartierele vechi ale Sucevei, mai ales dacă ești matinal și vrei să o faci dis-de-dimineață, la sfârșit de săptămână, înainte să înceapă obișnuita forfotă specifică zilelor de vară. În aceste zone există numeroase case monument istoric, cum ar fi cele din strada Armenească sau Dragoș Vodă. Pregătește aparatul de fotografiat, exersează-ți spiritul artistic și simte-te, pentru o zi, ca un turist în propriul oraș. Bicicleta, rucsacul, hainele de in pentru el și modelele noi de sandale de piele de la Modlet pentru ea nu trebuie să-ți lipsească pentru o scurtă incursiune în istoria municipiului.

  • Citește în aer liber

Ia-ți cartea preferată și o cafea bună și alege cea mai liniștită zonă verde pentru a petrece câteva ore departe de tumultul străzilor și de responsabilitățile zilnice. Ținând cont că zilele sunt lungi pe timp de vară, o poți face inclusiv la sfârșitul programului de lucru. În cazul în care preferi, totuși, să te relaxezi la final de săptămână, poți alege Parcul Șipote, chiar dacă nu locuiești în partea de sud-est a orașului. Astfel, poți da o fugă și până la Cetate, indiferent de cât de des ai vizitat-o până în prezent. Este un loc care îți va oferi întotdeauna câteva momente de calm și pace.   

  • Petrece cât mai mult timp cu prietenii la terasă

Sună cât mai mulți amici la final de săptămână și strângeți-vă toți la șuete și la o limonadă rece la una din terasele chic din oraș. În zilele caniculare și în nopțile ceva mai răcoroase, vei petrece în acest fel cele mai frumoase momente, de care îți vei aminti oricând cu plăcere. Prin urmare, nu poți lăsa vara să treacă fără să profiți cât mai mult posibil de temperatura de afară și de prezența celor care îți sunt dragi și apropiați. În cazul în care vă întâlniți la o bere, ia numai în calcul faptul că una nu va fi suficientă și vei sfârși, cel mai probabil, prin a rămâne la povești ore întregi. 

Prin urmare, chiar și atunci când concediul ia sfârșit prea devreme, înainte de sosirea primelor zile de toamnă, orașul îți oferă nenumărate posibilități pentru a te bucura din plin de restul anotimpului cald. Important este să nu îl lași să treacă fără să fi făcut tot ceea ce ți-ai propus!

agentie SEO & promovare eficienta online