Ozanalatex – Producător important de covoare cauciuc de pe raza Moldovei

665
Benzi transportoare
banner mobila la comanda suceava

Cauciucul este materialul ideal pentru a fi utilizat pentru covoarele industriale, deoarece este un material suplu și flexibil și poate absorbi șocurile din diverse surse.

Un covor de cauciuc este foarte potrivit deoarece conține material rezistent la un preț accesibil. O proprietate importantă a cauciucului este elasticitatea acestuia. Oricât de dur sau gros ar părea un covor de cauciuc, acesta va avea întotdeauna un grad de elasticitate care nu este asociat cu niciun alt tip de pardoseală din mediul industrial. Această elasticitate este deosebit de benefică atunci când o mașină foarte grea este așezată deasupra unei suprafețe de cauciuc rezistente. Cauciucul din covor poate suporta greutăți mari deoarece materialul oferă flexibilitate și amortizare pentru acel obiect. Este mai bine ca o mașină din metal să se sprijine pe o suprafață de cauciuc decât direct pe o podea tare.

Cauciucul gros și rezistent acționează ca o barieră de protecție, absorbind mișcările potențial dăunătoare. Utilizarea covoarelor poate asigura siguranța și securitatea necesară pentru buna desfășurare a sarcinilor de la locul de muncă.

Pardoselile din cauciuc ajută la păstrarea în siguranță a oamenilor din zonele industriale. Cauciucul are în general un grad ridicat de frecare care asigură o bună rezistență la alunecare pentru picioare. Atunci când oamenii se plimbă peste covoarele din cauciuc, vor experimenta un nivel mai bun de tracțiune a piciorului decât atunci când merg pe un podea de beton gol. Șansele ca un accident de alunecare și cădere să aibă loc pe o suprafață de cauciuc sunt foarte slabe, datorită tracțiunii înalte oferite de materialul de cauciuc.

Covoarele rezistente de cauciuc produse de Ozanalatex din județul Neamț sunt caracterizate de o bună elasticitate și durabilitate iar acestea previn deteriorarea pardoselilor și a echipamentelor industriale care ar apărea în timp, fiind o investiție excelentă pentru orice firmă industrială.

Ozanalatex este un producător important de pe raza Moldovei de covoare cauciuc industriale și comerciale. Firma este specializată în producția de covoare cauciuc de uz general, covoare din cauciuc antiderapante, covoare electroizolante și covoare rezistente la produse petroliere. Compania și-a extins gama de produse pentru a satisface cererea în creștere a soluțiilor de pardoseli organice. Pe lângă gama de covoare cauciuc, firma mai produce benzi transportoare, role metalice pentru benzi transportoare, garnituri și alte articole tehnice din cauciuc.

Principalii clienți ai companiei în ceea ce privește covoarele din cauciuc sunt clienți de renume precum Napolact, Friesland, Hidroelectrica, Concivia, Energoconstrucția, Cominco Oltenia sau Corporation Construct.