Cum trimiți un pachet în siguranță la Londra?

421
Cum trimiți un pachet în siguranță la Londra
banner mobila la comanda suceava

Societatea comercială SMART CURIER desfășoară activitatea de transport internațional colete. SMART CURIER se deplasează LA ADRESĂ cu mijloace moderne de transport și are grijă de pachete pentru ca acestea să ajungă la destinația dorită în condiții de siguranță.

Scopul firmei este de a oferi o călătorie cât mai sigură și rapidă, din această cauză flota sa de microbuze îndeplinește toate condițiile de calitate și siguranță. Serviciile de transport sunt accesibile, sigure și rapide.

SMART CURIER oferă condiții excelente de transport pentru a ajunge în localități importante din ANGLIA:

  • Londra, Watford, Croydon, Crawley, Reading, Oxford, Lutton,
  • Gloucester, Worcester, Birmingham, Coventry, Northampton,
  • Leicester, Wolverhampton, Telford, Stoke-on-Trent, Nottingham,
  • Northampton, Warrington, Manchester, Bolton, Preston, Bradford,
  • Leeds, Harrogate, Doncaster, Sheffield, Lincoln, Boston,
  • Grantham, Peterborough, Kettering, Cambridge, Thetford,
  • Norwich, Ipswich, Colchester, Chelmsford, Southend-on-Sea.

Șoferii care efectuează cursele internaționale sunt atent recrutați și pregătiți, aceștia fiind doar cu experiență îndelungată în domeniu. Fiecare dintre ei se asigură că își respectă promisiunea făcută față de client, iar coletele ajung în siguranță și rapid la destinație. În plus, fiecare șofer deține atestat de șofer profesionist și este testat periodic medical și psihologic.

Fiecare călătorie cu SMART CURIER are nenumărate avantaje cum ar fi: transport door-to-door, bagaje de mari dimensiuni, curse regulate, rezervări online pe www.smartcurier.ro sau rezervări telefonice, reduceri semnificative pentru clienții fideli.

Compania de transport SMART CURIER încearcă să fie tot timpul cu un pas înaintea concurenței, fiind capabilă să calculeze până la cel mai mic detaliu traseul care trebuie efectuat pentru ca acesta să fie cât mai eficient de parcurs iar timpul până se ajunge la destinație să fie cât mai scurt.

transport colete pachete Londra Anglia

Parcul auto SMART CURIER însumează microbuze moderne și remorci acoperite pentru bagaje. Compania asigura si TRANSPORT FRIGORIFIC pentru alimente.

SMART CURIER NU EFECTUEAZĂ TRANSPORT DE PERSOANE, compania concentrându-și activitatea pe domeniul de transport colete.

Toate transporturile de colete sunt atent monitorizate de către personalul firmei, respectându-se graficele de timp și livrarea pachetelor în intervalul stabilit.

Transportul coletelor pe ruta Anglia – România și retur are în vedere preluarea și livrarea acestora Door-To-Door, direct la adresa indicată. Prețul transportului de colete se calculează în funcție de înălțimea, lățimea, lungimea și greutatea lor.

Pentru mai multe detalii telefon +4 0759 482 519

agentie SEO & promovare eficienta online