AID Electric – verificări instalaţii electrice cu emitere buletine PRAM certificate

600
AID Electric - verificări instalaţii electrice cu emitere buletine PRAM certificate
banner mobila la comanda suceava

Instalaţiile electrice domestice devin din ce în ce mai solicitate și de multe ori nici nu ne dăm seama de pericolul la care ne expunem cu fiecare nouă conectare. Majoritatea blocurilor de locuinţe au deja peste 20 de ani de la realizare, fiind proiectate și construite în vremuri în care nu existau foarte multe electrocasnice și electronice. De aceea, este imperativ necesară o evaluare actuală a capacităţii instalaţiei electrice și realizarea de verificări de specialitate de către o firmă autorizată ANRE.

Buletine de verificare PRAM certificate

AID ELECTRIC este o firmă autorizată ANRE din municipiul Suceava care se deplasează oriunde în judeţ pentru evaluarea instalaţiilor electrice domestice sau industriale, pentru efectuarea măsurătorilor de specialitate și emiterea buletinelor de verificare PRAM certificate.

Unele dintre cele mai frecvente măsurători și verificări realizate de AID ELECTRIC sunt:

  • Măsurarea rezistenței de dispersie la priza de pământ;
  • Măsurarea continuităţii racordurilor către împământare (prize 230V și 400V, utilaje, tablouri electrice de distribuție);
  • Măsurarea rezistenței de izolație la cabluri;
  • Verificarea succesiunii fazelor;
  • Verificarea protecțiilor diferențiale de 10/30/300 mA.

Măsurătorile și verificările PRAM au ca obiectiv principal asigurarea siguranței aparatelor electrice și a echipamentelor de protecție. Măsurătorile și verificările sunt executate exclusiv de către electricieni autorizați ANRE. Buletinele PRAM emise sunt recunoscute de instituţiile statului precum ITMISUSSM-SUANREISC și de firmele private de asigurări.

AID ELECTRIC verifică și măsoară prizele de pământ, instalațiile de legare la pământ şi de paratrăsnet aferente clădirilor civile şi industriale și emite buletinele de verificare/măsurare aferente acestora.

AID ELECTRIC deține atestat ANRE de tip B pentru proiectare și executare de instalații electrice exterioare/interioare pentru incinte/construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0,4 kV.

AID ELECTRIC SUCEAVA

AID ELECTRIC SUCEAVA poate fi contactată la numărul de telefon 0753 854 107

Mai multe informaţii despre firma AID ELECTRIC se pot afla accesând site-ul web www.aid-electric.ro

agentie SEO & promovare eficienta online