Intax.ro, magazinul tău de echipamente pentru tratarea aerului

648
Dezumidificator camera
banner mobila la comanda suceava

Calitatea aerului este foarte importantă în general, iar calitatea aerului din locuința ta trebuie să fie întotdeauna în cei mai buni parametri. Iar atunci când ne referim la parametri, ne referim în primul rând la temperatura din casă, dar și la nivelul umidității. Dacă temperatura se poate regla prin sistemul de încălzire folosit de fiecare în parte și mai toată lumea caută să beneficieze în locuința sa de un confort termic cât mai bun, nu același lucru se poate spune despre umiditate, foarte multe locuințe având un nivel de umiditate mai mare decât cel recomandat.

Consecințe nefaste ale umidității prea mari

Atunci când nivelul umidității este dincolo de pragul maxim, undeva în jurul valorii de 55-60%, numeroase consecințe neplăcute pot să apară. În primul rând vorbim de disconfortul termic resimțit ca urmare a umidității excesive. Acest disconfort termic se resimte atât vara, când temperaturile sunt resimițite la valori mult mai mari, cât și iarna, când temperaturile sunt resimțite ca fiind mai mici decât sunt cu adevărat. În al doilea rând, vorbim de creșterea costurilor cu încălzirea, iar acest lucru se datorează faptului că un aer prea umed este mai greu de încălzit. În plus, putem adăuga la capitolul consecințe nefaste apariția mucegaiului și a igrasiei, dar și apariția problemelor de sănătate ale căilor respiratorii. Și nu trebuie să uităm de consecințele negative ale umidității prea mari pentru mobilier, parchet sau pereții casei.

Combate umiditatea prea mare cu un dezumidificator camera

Dacă vrei să uiți de problemele cauzate de umiditatea prea mare sau dacă vrei să eviți astfel de probleme în locuința ta, atunci cea mai recomandată soluție este un dezumidificator camera. Un astfel de dispozitiv poate ajuta la menținerea unei umidități optime, mai ales în acele încăperi unde umiditatea îți creează cele mai mari probleme. Alegând un dezumidificator camera vei beneficia de siguranța faptului că problemele cu umiditatea sunt de domeniul trecutului sau nu vor apărea niciodată.

Găsește cel mai bun dezumidificator camera pe Intax.ro

Pentru că oferta de dezumidificatoare pentru cameră este foarte diversificată, îți recomandăm să cauți pe Intax.ro. Intax.ro este un magazin online care comercializează o gamă foarte diversificată de aparate pentru tratarea aerului și ventilație, iar în oferta celor de la Intax.ro poți găsi produse ale unor renumiți producători precum Turbionaire, Falmec, Stadler Form sau Elicent. Trebuie spus că Intax.ro este distribuitor exclusiv pentru producătorii mai sus amintiți, aceștia fiind lideri internaționali în domeniul aparatelor pentru ventilație și tratare a aerului. În oferta celor de la Intax.ro poți găsi dezumidificator camera de la Turbionaire, și anume Turbionaire Smart 12 și Turbionaire Smart 16. Aceste modele de dezumidificatoare pentru cameră sunt extrem de silențioase, foarte eficiente din punct de vedere energetic și beneficiază de funcții precum timer, higrostat incorporat și auto-restart. Mai mult decât atât, controlul acestor dezumidificatoare pentru cameră se face printr-un panou digital.

Ce mai aștepți pentru a beneficia de avantajele unui dezumidificator camera Turbionaire Smart? Intră acum pe Intax.ro și alege modelul optim pentru a scăpa pentru totdeauna de problemele cauzate de umiditatea excesivă.

agentie SEO & promovare eficienta online