Un nou magazin de mobilă în Suceava, pe drumul spre Cetate

979
Un nou magazin de mobilă în Suceava, pe drumul spre Cetate
banner mobila la comanda suceava

Mobilarea unei locuinţe noi sau schimbarea mobilei vechi poate fi o provocare atunci când îţi propui să găseşti toate piesele de mobilier într-un singur loc, când trebuie să combini elemente de serie cu altele personalizate pe comandă şi mai ales când nu ai foarte mult timp la dispoziţie pentru toate aceste lucruri.

MOBILA IPOTESTI SRL,  o companie cu îndelungă experienţă în domeniul producţiei de mobilă la comandă a deschis showroom-ul NOBLEŢEA CASEI, un nou magazin de mobilă în Suceava pe Strada Mitropoliei la numărul 32, vizavi de Hotelul BALADA, deschis de Luni până Vineri în intervalul orar 9-17.

Showroom-ul îşi propune să inspire cumpărătorii aflaţi în căutarea ideilor inovative pentru mobilarea locuinţelor, prezentând diverse produse de mobilier în format fizic pentru ca aceştia să intre în contact cu calitatea materialelor, design-ul deosebit, atenţia la detalii şi preţurile avantajoase. Alegerea pieselor de mobilier din fotografii prezentate pe internet se poate dovedi de multe ori o idee proastă, produsele finale fiind foarte diferite calitativ de imaginea iniţială. De aceea, vă invităm în magazinul de mobilă NOBLEŢEA CASEI pentru a vă convinge de seriozitatea firmei şi de modul de lucru al acesteia.

CANAPELE & FOTOLII

COLŢARE

PATURI TAPIŢATE

MESE ŞI SCAUNE DIN LEMN MASIV

MOBILĂ PENTRU BUCĂTĂRIE, LIVING ŞI DORMITOR

SC MOBILA IPOTEȘTI SRL

MAGAZIN MOBILĂ NOBLEŢEA CASEI

SUCEAVA, Str. Mitropoliei nr. 32 (vizavi de Hotel Balada)

PROGRAM: Luni – Vineri 09-17

TELEFON:  +4 0755 487 735
TELEFON:  +4 0740 990 573
 E-MAIL: mobilancasei18@gmail.com
WEBSITE: www.nobleteacasei.ro