Securizarea blocurilor de locuințe: 5 aspecte de avut în vedere

517
Securizarea blocurilor de locuințe
banner mobila la comanda suceava

În prezent, există numeroase blocuri ce pun la dispoziție pentru locatari sistemele de securitate moderne, alături de paznici ce protejează 24/7 intrarea principală a clădirii. Dacă vrei să oferi persoanelor care locuiesc sub administrația ta un trai mai bun și mai sigur, atunci optează pentru cele mai bune, populare și îndrăgite sisteme de securitate și protecție!

Descoperă care sunt cele mai bune metode pentru securizarea blocurilor de locuințe și cum le poți oferi proprietarilor și chiriașilor din acestea siguranța și confortul de care au nevoie, atât pe timpul zilei dar și noaptea. Iată deci cele 5 aspecte de avut în vedere pentru un bloc modern.

Instalarea unui interfon

Interfonul este una dintre cele mai bune soluții pentru a proteja și securiza accesul în clădiri. Interfoanele Electra oferă numeroase avantaje moderne prin care locatarii se vor simți în siguranță. De exemplu, interfonul va face legătura între tine și persoana din afara imobilului, astfel încât vei cunoaște deja omul care dorește a intra în bloc. Astfel, vei putea accepta sau refuza accesul acestuia.

Totodată, dacă vrei să intri rapid în bloc, fără a te mai chinui cu cheia clasică, atunci vei putea folosi numaidecât cartela de acces rapid și ușor. Fiecare proprietar sau chiriaș ar trebui să posede o astfel de cartelă. Nu împrumuta cheia sau cardul persoanelor pe care nu le cunoști deoarece acestea pot fi foarte ușor copiate sau chiar pierdute.

Instalarea unui videointerfon

Videointerfonul, spre deosebire de interfonul clasic, acesta îți oferă disponibilitatea de a avea contact vizual cu persoana din exterior clădirii. Dacă îți dorești siguranță și confort maxim pentru locatarii din blocul de sub administrația ta, atunci investește într-un videointerfon.

Acest sistem are numeroase avantaje, astfel: 

  • Oferă siguranță sporită – deoarece fiecare locatar va cunoaște întocmai persoana cu care comunică, dar și zona din proximitatea exterioară a scării (pentru a nu fi și alte persoane nedorite).
  • Discreție – datorită videointerfonului te vei putea bucura de liniște chiar și în momentele în care cineva dorește să ia legătura cu tine. Vei putea descoperi cine te sună, iar dacă nu vrei să discuți cu acea persoana în momentul respectiv, atunci poți să nu răspunzi.
  • Poți supraveghea – zona din fața imobilului pentru a vedea toate activitățile, fie acestea pozitive sau negative. Astfel, dacă cineva încearcă să intre neinvitat în scara blocului, atunci toate apartamentele vor ști acest lucru.

Instalarea unui sistem de supraveghere

Majoritatea imobilelor și chiar unele apartamente individuale și-au instalat un sistem de supraveghere ale căror imagini și înregistrări sunt direct trimise la o agenție de pază sau la cea mai apropiată secție de poliție. În cazul în care blocul de sub administrația ta este frecvent vandalizat sau dacă îți dorești siguranța locatarilor, atunci investește într-un astfel de aparat de supraveghere și oferă-le proprietarilor și chiriașilor cele mai bune condiții!

Angajează un agent de pază

Există numeroase blocuri care au angajat o agenție de pază pentru ca imobilul să fie securizat și protejat 24/7. Alături de antrenamentul pe care-l fac aceștia la agenția respectivă, prezența agentului va opri persoanele din exterior să pătrundă în clădire fără accesul unuia dintre locatari.

Sistem de supraveghere în lift

Deși este un subiect controversat, camerele de supraveghere din lifturile imobilelor au fost martore la foarte multe incidente neplăcute. Astfel, chiar dacă ai montat deja o cameră de filmat în fața blocului, este recomandat să instalezi una și în ascensor, pentru a elimina orice comportament negativ.

Sistemele de securitate implementate la bloc nu protejează doar integritatea și curățenia scărilor din clădire, ci și apartamentele și locatarii în sine. Dacă administrezi un bloc și îți pasă de proprietarii și chiriașii din interiorul acestuia, atunci ia în considerare aspectele oferite și oferă-le locatarilor un spațiu sigur și protejat!

agentie SEO & promovare eficienta online