Importanța unui agent imobiliar profesionist

499
banner mobila la comanda suceava

Cumpărătorii și vânzătorii ar putea căuta să economisească bani în timpul unei tranzacții imobiliare, neangajând serviciile unui agent imobiliar. Trecând singuri prin acest proces, cumpărătorii și vânzătorii ar putea să nu economisească atât de mulți bani pe cât cred ei. Un agent imobiliar profesionist își va folosi cunoștințele sale despre piața locală, precum și abilitățile sale de negociere, pentru a-și ajuta clientul să-și îndeplinească obiecțiile la cel mai dorit preț.

Un agent imobiliar notabil și profesionist din zona Sucevei, este Eduard Neacșu cu Imobiliare Rădăuți. Eduard este un agent foarte bun, ce are o bază de clienți semnificativă, oferă promptitudine și profesionalism și oferă garanția lucrului bine făcut. Citește ultimul articol în care a apărut – Imobiliare Rădăuți: „Indicii de pe piața imobiliarelor indică creșteri în viitorul apropiat”.

Cunoașterea pieței

Tranzacțiile imobiliare sunt aproape întotdeauna legate de rezultatul final. Cunoștințele unui agent imobiliar profesionist cu privire la piața locală și accesul la listele de case și datele de vânzări îl ajută să recomande prețuri realiste atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor. Dacă te uiți la agenții imobiliare Suceava, vei vedea cum acționează.

De asemenea, un agent cu experiență va fi familiarizat cu tendințele pieței pe o perioadă lungă de timp. Deși decizia cu privire la cât să oferiți sau cât să acceptați revine în cele din urmă consumatorului, sfatul agentului dvs. vă ajută să vă asigurați că afacerea pe care o faceți este una corectă.

Resurse

Agenții lucrează cu o varietate de alți profesioniști imobiliari cu care ar putea fi necesar să apelați, cum ar fi consultanți ipotecari, inspectori de locuințe, avocați și companii de titluri. Dacă apar complicații în timpul procesului de cumpărare și vânzare, agentul dumneavoastră vă poate recomanda cel mai bun profesionist care să vă ajute în situația dumneavoastră specifică și să vă servească drept intermediar dacă este necesar.

În plus, instrumente precum serviciul de listări multiple pun la îndemâna agentului dvs. o mulțime de date de piață – informații care nu sunt disponibile pe site-urile imobiliare pentru consumatori.

Abilitati de negociere

O tranzacție imobiliară presupune diverși pași: de la efectuarea și acceptarea unei oferte până la finalizarea inspecțiilor și reparațiilor. Agentul unui cumpărător va ajuta la elaborarea unei oferte care reflectă piața și sensibilă la bugetul clientului ei, în timp ce agentul vânzătorului va stabili un preț de listare care nu numai că atrage mai mulți cumpărători, ci și recunoaște valoarea proprietății.

Agentul unui vânzător poate, de asemenea, să-și sfătuiască clientul cu privire la reparațiile care vor aduce cel mai mult bani pentru bani, în timp ce agentul unui cumpărător poate căuta probleme într-o casă care ar putea ajunge să coste clientul ei mii de dolari pe drum.

Expertiza in gestionarea tranzactiilor

Chiar și o vânzare simplă poate deraia dacă ambele părți nu respectă termenele limită și rămân înaintea potențialelor probleme. Un cumpărător sau vânzător care merge singur riscă să facă erori care altfel ar fi fost prevenite de un profesionist cu experiență.

Un agent imobiliar poate corecta problemele legate de contractul de cumpărare, se poate asigura că inspecțiile și reparațiile sunt finalizate în timp util și poate menține ambele părți în program pentru a face încheierea.

agentie SEO & promovare eficienta online