Pasiunea pentru cafea cultivată de Caffein în Suceava

629
Caffein - Cafenea Suceava
banner mobila la comanda suceava

Cafeaua este o băutură foarte importantă pentru majoritatea oamenilor, fiind combustibilul care ne ajută să ne trezim cu uşurinţă şi să ne începem ziua cu zâmbetul pe buze. Cererea pentru cafea este foarte mare în Suceava şi nu numai.

Caffein vine în sprijinul sucevenilor cu ajutorul cafenelei sale, de tip Coffe to Go, din staţie de la Nordic de pe Bvd. George Enescu din Suceava. Cafeneaua pune la dispoziţie mai multe sortimente de cafele, cafeaua folosită fiind una de calitate 100% arabica ce are un gust şi o aromă deosebită.

Deţinătorul cafenelei, Ovidiu Dobrincu, este un pasionat şi un bun cunoscător al cafelei, ştiind exact de ceea ce au nevoie clienţii pentru a-şi satisface nevoia de cafea. Acesta pune accent foarte mare pe calitate, curăţenie şi mulţumirea clienţilor, determinând fiecare client care îşi ia cafeaua de la Caffein să plece cu zâmbetul pe buze.

Caffein este un proiect ambiţios, ce se află la început de drum şi se vrea a fi o adevărată franciză. Elementele de identitate vizuală, design-ul interior şi exterior al cafenelei sunt foarte bine gândite şi atrag privirile sucevenilor care trec pe acolo determinându- i să comande o cafea.

Cele mai comandate tipuri de cafea sunt Espresso, Long Black, dar şi Caffe latte. Cu toate acestea ele nu sunt singurele sortimente de cafea disponibile la Caffein, mai regăsim în meniu şi Macchiato, Espresso doppio, Flat white, Mocha caffe. Pe lângă acestea avem şi meniul de ice drink pentru vară, în care regăsim Frappe, Cappuccino freddo, Milkshake, Frappuccino, dar şi Limonadă.

Pasiunea pentru cafea este dusă la alt nivel de Caffein. Gustă şi tu din cafeaua 100% arabica Matthew Algie de la Caffein !

Mai multe informaţii despre cafenea, posibilitatea de francizare şi meniul, le poţi găsi pe www.caffein.ro.