Ce detalii ale unui costum bărbaţi îţi pot strica imaginea

338
Ce detalii ale unui costum bărbaţi îţi pot strica imaginea
banner mobila la comanda suceava

Stii ce detalii dintr-un costum iti pot strica imaginea?

Se spune ca imaginea consta din detalii. Un costum barbati elegant si care ti se potriveste ca o manusa nu este suficient pentru o imagine impecabila.

Asadar, inainte de a iesi din casa, verifica-ti cu atentie look-ul din cap pana in picioare si asigura-te ca totul este perfect. Alege calitatea cu costume Trends Adina Buzatu si simte-te increzator in propria piele. Totodata, acorda o atentie deosebita acestor 2 mici detalii, care pot strica cu usurinta impresia generala atunci cand porti costume barbati:

  • Cravata

Alege o cravata care sa se potriveasca costumului, dar si stilului tau personal. Nu mai putina atentie ar trebui acordata alegerii lungimii si latimii cravatei, precum si legarii nodului, care nu numai ca se va imbina cu costumul si camasa, ci si va decora costumul purtat.

Primul criteriu pentru o cravata bine legata este lungimea acesteia. Lungimea acceptata a cravatei este pana la talia pantalonilor sau pana la catarama centurii, cu partea lata acoperind complet partea mai ingusta a partii inferioare.

Acest lucru poate cauza o mica problema pentru barbatii foarte inalti sau scunzi, deoarece cravatele standard pot fi prea scurte sau prea lungi pentru ei. In acest caz, barbatii mai inalti ar trebui sa caute sau sa comande cravate speciale concepute pentru inaltimea lor si sa foloseasca doar noduri simple, iar pentru barbatii mai scunzi, dimpotriva, noduri sofisticate care vor „scoate” din lungimea excesiva a cravatei.

Latimea cravatei se potriveste cu dimensiunea reverelor jachetei: cu cat acestea sunt mai late, cu atat este mai larga cravata. Pentru un costum clasic, alege o cravata de 8 cm latime, iar daca doresti sa experimentezi cu stilul, poti incerca atat optiuni mai late, cat si mai inguste.

  • Batista din buzunarul de la piept

O batista in buzunarul de la piept este intotdeauna atragatoare si ajuta la distingerea unui barbat imbracat elegant din multime. La alegerea unei batiste, nu uita ca este o piesa de imbracaminte independenta, care nu trebuie sa repete coloritul cravatei sau al camasii, ci trebuie sa se combine cu schema de culori a intregului costum, lucrand cu acesta ca un intreg.

Astfel, un costum de afaceri nu este o tinuta casual; nu ar trebui sa il cumperi pe primul ales. Totodata, fii atent la detaliile precum cravata si batista, si bucura-te de un look fresh si armonios.

agentie SEO & promovare eficienta online