Placările cu BOND schimbă aspectul clădirilor din Suceava

516
placari cu bond
banner mobila la comanda suceava

Durabilitate, impermeabilitate și greutate mai ușoară sunt doar câteva dintre avantajele placărilor cu bond sau a fațadelor ventilate cum mai sunt numite.

Materialul folosit în această soluție durabilă oferă o estetică de ultimă generație care a stârnit un mare interes printre arhitecții de astăzi. Aceste tipuri de placări reprezintă un răspuns excelent în construcții, îmbinând eleganța și eficiența cu avantaje ridicate ale valorii adăugate, dintre care cele mai importante avantaje sunt prezentate mai jos:

  • Economisire de energie. Fațada ventilată îmbunătățește termoreglarea și contribuie la creșterea eficienței energetice a clădirilor. Reduce consumul de aer condiționat și încălzire cu aproximativ 30% și garantează economii în cele mai reci și cele mai fierbinți momente ale anului.
  • Izolație acustică. O fațadă ventilată îmbunătățește performanța  acustică, deoarece cavitatea de aer acționează ca o izolație acustică suplimentară din exterior, reducând zgomotul cu 10%- 20%.
  • Performanță mai bună împotriva umezelii. Placările cu bond protejează împotriva umezelii, împiedicând condensul să cauzeze pete pe pereții exteriori. Capacitatea lor de a elimina căldura elimină orice punte termică.
  • Protecție împotriva apei. Fațada ventilată încorporată în sistem duce la faptul că apa de ploaie nu penetrează până în interiorul cavității, oferind astfel cele mai înalte niveluri de impermeabilizare.
  • Ascunde țevile clădirii. Fațada ventilată camuflează instalațiile electrice, de gaze sau alte instalații ale clădirii, dar în același timp permite accesul ușor la acestea.
  • Ușor de instalat și înlocuit. Luminozitatea pieselor special concepute pentru a reduce greutatea lor reprezintă un mare avantaj atunci când instalezi acest sistem. De asemenea, dacă o piesă este deteriorată sau necesită înlocuirea sistemului, este foarte ușor de reparat.
  • Valoare estetică. Diferitele formate disponibile și gama largă de modele, culori și texturi fac din sistemul de fațadă ventilată un lucru foarte atractiv. Într-adevăr, arhitecții au în vedere din ce în ce mai mult acest sistem în căutarea soluțiilor optime în cele mai solicitante proiecte.
  • Durabilitate și întreținere redusă. Placările cu bond  sunt realizate din materiale extrem de rezistente care oferă o mai mare durabilitate. Rezistența lor la coroziunea acidă și la razele ultraviolete înseamnă că aspectul estetic rămâne neschimbat în timp, în ciuda expunerii la soare.

În concluzie, o fațadă ventilată este un sistem ideal de construcție datorită avantajelor garantate pe care le oferă: izolare termică, economie de energie, performanță mai bună în condiții umede, durabilitate maximă, calitate estetică, întreținere minimă și ușurință de înlocuire.

Pentru placări cu bond Suceava poți apela la firma Tot Design, pentru un aspect deosebit și o izolare suplimentară a peretului care te interesează. Accesează pagina web www.tot-design.ro pentru a afla mai multe detalii despre compania Tot Design, despre produsele și serviciile sale, pentru a vizualiza imagini din portofoliul propriu precum și pentru a afla datele de contact necesare.

agentie SEO & promovare eficienta online