ARMURA® – produse metalice de calitate superioară

Sediu Armura
banner mobila la comanda suceava

ARMURA®, marcă înregistrată a societății Linda Steel SRL din județul Suceava este soluția perfectă pentru cei care au nevoie de produse metalice de calitate superioară cum ar fi:

Toate aceste produse enumerate mai sus sunt confecționate în conformitate cu documentele tehnice normative aflate în vigoare la data actuală.

Scopul companiei este de a fi aproape de clienții din zona de nord a României, din județele Suceava, Bacău, Iași, Neamț, Botoșani, Vaslui dar și din alte județe ale țării. Localizarea companiei reprezintă un punct forte deoarece zona abundă în construcții.

În ceea ce privește misiunea firmei, aceasta a fost întotdeauna și va fi în continuare de a fi în permanență la intermediul clienților oferindu-le doar produse de înaltă calitate, asigurate de investițiile făcute în utilajele de producție de înaltă performanță.

Materialele utilzate de către ARMURA® sunt realizate din materii prime de proveniență controlată furnizate de producători de renume. Produsele sunt accesibile, acestea fiind la preț de producător. Calitatea lor este certificată CE iar satisfacția clienților care au interacționat cu compania este cartea de vizită ce trebuie luată în seamă în ceea ce privește achizițiile viitoare.

Clienții vor face cele mai bune alegeri dacă vor asculta sfaturile și sugestiile primite de la specialiștii Armura în ceea ce privește produsele de care au nevoie.

Ca și servicii oferite, transportul la domiciliu sau pe șantier trebuie amintit. În funcție de valoarea facturată și de distanța până la adresa dorită, produsele vor fi livrate în condiții de maximă siguranță. Cei care doresc să își ridice singuri marfa vor primi câte un discount la suma totală.

Un alt punct forte al companiei îl reprezintă garanția extinsă a produselor, unele dintre ele putând avea o garanție de până la 10 ani. Acest lucru este remarcabil și se datorează faptului că producătorul mizează pe calitatea ridicată a materiilor prime cu care lucrează, materii prime preluate de la furnizori de încredere de talie mondială.

Pe lângă certificatul de înregistrare a mărcii ARMURA®, compania deține și alte certificate de conformitate importante și licențe pentru utilizarea mărcii de conformitate Rina Simtex – OC.

Mai multe detalii despre compania SC Linda Steel SRL, despre marca lor proprie ARMURA®, despre produsele sale, date de contact, poți afla accesând pagina firmei, www.armura.eu.

agentie SEO & promovare eficienta online