Rufster – cea mai isteață alegere pentru un acoperiș durabil și elegant

594
Unitate de productie Rufster
banner mobila la comanda suceava

Dintre diferitele opțiuni disponibile pentru acoperișuri, acoperișurile metalice reprezintă o alegere foarte bună pentru clădirile rezidențiale și comerciale.

Acoperișurile metalice au câștigat de-a lungul timpului un grad mare de popularitate iar acest lucru se datorează următoarelor avantaje:

Un material de calitate superioară și de înaltă calitate utilizat poate crește durabilitatea acoperișului. Producătorii de materiale metalice oferă până la 60 de ani de garanție produselor comercializate.

Acoperișurile metalice sunt mai bune decât alte acoperișuri tradiționale. Viața lor este de 2 până la 3 ori mai mare decât cea a acoperișurilor tradiționale. Acestea pot rezista vânturilor puternice, ploilor și zăpezii.

Acoperișurile metalice rezistă dăunătorilor, mucegaiurilor, mucegaiurilor toxice și algelor. Acestea nu se vor deteriora și nici nu vor putrezi pe vreme umedă. Cel mai mare beneficiu al lor este că ele sunt rezistente la foc.

Acoperișurile metalice sunt mai ușoare decât alte materiale și pot fi instalate cu ușurință cu o anumită îndrumare, dar este recomandabil să fie instalate de către profesioniști.

Productie tigla metalica

O instalație de acoperiș metalic cum ar fi cea din țiglă metalică poate costa un pic mai mult decât alte tipuri de acoperișuri inițial, dar pe o perioadă mai mare de timp se va dovedi  mai rentabilă decât alte materiale. Materialele precum plăcile de asfalt au nevoie de întreținere și de reparații constante. Dacă iei în considerare o perioadă de 50 de ani, țigla metalică nu va necesita înlocuire, în timp ce alte materiale vor trebui înlocuite de două până la trei ori.

Cea mai bună parte a acoperișurilor metalice moderne este că sunt disponibile în multe stiluri și culori. Ele pot fi acum proiectate pentru a imita diverse stiluri și modele.

La Rufster, vei găsi patru tipuri de țiglă metalică din care poți alege, fiecare dintre ele având un profil distinct, fiind foarte apreciate de românii din toate colțurile țării. Poți alege țigla metalică Celesta, Nova, Aqua 3D sau Terra.

Productie Rufster

Marca Rufster este o marcă cu tradiție în domeniul acoperișurilor și asigură cele mai durabile, cele mai aspectuoase și cele mai sigure materiale pentru acoperișuri fiind o soluție accesibilă celor interesați.

Misiunea Rufster constă în a oferi cele mai robuste și cele mai elegante acoperișuri de pe piața românească iar selecția de produse precum țigla metalică, tabla cutată, elementele profilate, folia anticondens, sistemele de drenaj, casetele de fațadă, profilele din gips-carton și ștacheții metalici îndeplinesc cele mai exigente standarde de calitate.

Accesează pagina web www.saimonprofil.ro/tabla-acoperis-tip-tigla-metalica/rufster/ pentru a descoperi oferta completă de produse și pentru a te convinge că Rufster este cea mai isteață alegere pentru un acoperiș durabil și elegant.

agentie SEO & promovare eficienta online