Transformă cărțile necitite în resurse: Ghidul complet pentru vânzarea cărților vechi și noi

95
Transformă cărțile necitite în resurse: Ghidul complet pentru vânzarea cărților vechi și noi
banner mobila la comanda suceava

Timpul şi spaţiul care ne sunt date aici, pe pământ, sunt limitate, iar pasiunea pentru lectură şi cunoaştere ne împinge adesea să facem achiziţii de cărţi peste puterile noastre de a citi sau de a depozita volumele. Cărţile necitite se înmulţesc astfel de-a lungul anilor şi ocupă spaţiul care ar putea fi folosit pentru lucruri pe care chiar le foloseşti cu adevărat, în mod constant.

Pentru că nu trăieşti decât o viaţă şi ai nevoie de estetică şi organizare în locuinţă, nu ignora anunţurile care spun cumpărăm cărţi şi află cum poţi transforma cărţile necitite, pe care se depune acum praful, în resurse pe care să le investeşti tu aşa cum consideri mai bine.

Cum procedezi pentru vânzarea cărţilor de care nu ai nevoie?

Fie că îţi schimbi domiciliul, ai moştenit o casă cu o bibliotecă impresionantă, dar care nu îţi foloseşte, fie că vrei să renovezi pur şi simplu sau să faci o curăţenie mai temeinică în locuinţă, sunt nenumărate motive pentru care ai nevoie de un anticariat care cumpără cărţi. E dificil să găseşti cumpărători pentru fiecare volum în parte, să fotografiezi şi să dai anunţuri şi nu este simplu să donezi către o bibliotecă sau altă instituţie de cultură.

Vânzarea către anticariat este simplă şi rapidă. Vei găsi în cele ce urmează tot ce trebuie să ştii despre transformarea cărţilor vechi şi noi în resurse.

Dacă ai cărţi de vânzare, intră pe site-ul anticariatului şi poţi avea o estimare aproximativă a sumei pe care o poţi primi pentru numărul de volume pe care vrei să îl vinzi! Introduci adresa de mail şi numărul de telefon şi urmează ca anticarii să te contacteze pentru a-ţi oferi orice detalii ai nevoie pentru a-ţi vinde cărţile.

Anticariatul Cumpărăm Cărţi face achiziţii în toată ţara, astfel că dacă vrei să vinzi mai mult de 50 de cărţi, deplasarea la domiciliul tău este gratuită. Tot ce ai de făcut este să contactezi echipa anticariatului şi să stabileşti împreună cu aceştia ziua şi ora la care eşti disponibilă pentru a veni să cumpere cărţile. Evaluarea este, de asemenea, gratuită.

Primeşti banii pe loc pentru cărţile vândute, în urma unei evaluări corecte făcute de către anticariat, chiar la adresa ta. Experienţa acestuia în achiziţii de cărţi va reprezenta pentru tine garanţia că vei avea condiţii de evaluare şi plată pe măsura valorii volumelor vândute. În plus, îţi vei asigura un partener de încredere pe viitor, pentru tranzacţii similare şi le poţi recomanda experienţa şi prietenilor, rudelor şi cunoscuţilor.

Cum îţi pregăteşti cărţile pentru vânzarea la anticariat?

Este foarte important să treci în revistă tot ce vrei să vinzi, toate volumele care nu îţi mai sunt de folos, pe care nu le vei citi sau reciti vreodată şi să le dai pe toate, profitând de disponibilitatea anticariatului de a se deplasa gratuit către tine, pentru un număr mare de cărţi.

Cărţile, ediţii vechi sau noi, din orice domeniu, trebuie să fie în stare bună, să aibă coperţile intacte, să nu aibă pagini lipsă, pete sau notaţii pe ele, care le pot afecta lizibilitatea.

ai carti de vanzare

Avantajele colaborării cu un anticariat pentru vânzarea cărţilor

Vânzarea cărţilor către anticariat este un proces simplu şi rapid, prin care poţi obţine spaţiu în bibliotecă şi bani pentru noi achiziţii de titluri incitante sau pentru proiectele tale de amenajare a locuinţei. Poţi lichida o întreagă bibliotecă fără a fi nevoie să te deplasezi la sediul anticariatului. Vânzarea se face rapid, în intervalul orar stabilit de comun acord, la adresa ta, unde vei primi o evaluare corectă a cărţilor şi vei încasa banii pe loc.

Apelează periodic la un anticariat care cumpără cărţi şi nu lăsa praful să se aştearnă pe volumele necitite! Lasă comorile literare şi cărţile de specialitate să ajungă la cei care le preţuiesc şi cărora le sunt de folos!