Alege „Acoperișuri Metalice MIHU” pentru un acoperiș estetic și superior

Acoperis-Germania-Simetric
banner mobila la comanda suceava

Din toate timpurile, oamenii au acordat o atenție deosebită acoperișului casei lor. În zilele noastre, acesta trebuie să arate bine dar și să îndeplinească anumite funcții de bază.

Alegerea materialului este un lucru foarte important. Acoperișurile metalice precum tabla tip țiglă sau tabla cutată sunt reprezentate de materiale de înaltă calitate și arată uimitor de frumos.

Vânzarea țiglelor metalice este o afacere profitabilă, deoarece multe persoane preferă acest material special pentru acoperiș. Țigla metalică este un produs universal, din oțel zincat, care are o acoperire polimerică de protecție și decorativă.

Prețurile pentru acoperișurile metalice sunt destul de acceptabile – acesta fiind unul dintre principalele avantaje ale acestui material de acoperiș. Încă din anul 1960 acest material și-a păstrat poziția de lider pe piață. Calitatea ridicată este un alt indicator caracteristic plăcilor metalice.

Aspectul estetic, durabilitatea, rezistența la foc, rezistența la influențele chimice, rezistența la acțiunea razelor ultraviolete, sunt doar câteva dintre avantaje utilizării acoperișurilor metalice.

Acest tip de acoperire este ecologic și respectă toate cerințele impuse de standardele naționale de siguranță.

Plăcile metalice pot avea finisaje și dimensiuni diferite. În funcție de aceste caracteristici, modelele pot fi mai scumpe sau mai ieftine.

Țigla metalică este un material ușor care nu creează o presiune excesivă asupra structurii de susținere a casei. Instalarea plăcilor metalice este foarte simplă, datorită greutății reduse a acestui material. Durata de viață a acoperișurilor metalice este de peste 50 de ani.

În zona Moldovei există mulți distribuitori de țiglă metalică. Unul dintre aceștia este compania Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești, județul Suceava, partener oficial Blachotrapez.

Compania comercializează o gamă variată de materiale care contribuie la realizarea unui acoperiș metalic de înaltă calitate. Produse precum tablă tip țiglă metalică, tablă cutată, accesorii, sisteme pluviale, fac parte din oferta firmei.

Clienții care colaborează cu Acoperișuri Metalice Mihu primesc din partea firmei consultanță pentru a alege cele mai potrivite produse, măsurători gratuite și servicii de transport și montaj autorizat.

Compania își desfășoară activitatea în Suceava, Iași, Botoșani și Neamț, urmând ca în viitorul apropiat, să se extindă pe întreaga zonă de nord a Moldovei.

Acoperișuri Metalice Mihu poate fi partenerul tău de încredere pentru a realiza un acoperiș de excepție datorită produselor și serviciilor oferite. În plus, compania s-a clasat în anul 2018 pe locul 1, înregistrând cele mai bune vânzări ale modelului de tablă tip țiglă metalică Germania  Simetric pe Europa și pe locul 6 în ceea ce privește vânzările generale de produse Blachotrapez.

agentie SEO & promovare eficienta online