Cum alegi mobilierul pentru hol

banner mobila la comanda suceava

legerea mobilierului pentru hol poate fi o adevarata provocare. Aceasta sarcina iti poate pune la incercare creativitatea, gandirea logica si emotionala. Pentru a beneficia de un spatiu bine optimizat, util, adaptat nevoilor familiei trebuie sa acorzi atentie unor detalii destul de importante.

Spatiu disponibil

Cum bine stii este important sa valorifici tot spatiul din hol, sa il organizeze astfel incat sa poti depozita confortabil hainele si in acelasi timp sa te poti misca cu lejeritate. Alege corpuri de mobila mici dar utile cand intrarea nu este foarte generoasa si seturi de mobilier pentru hol cu garderoba si pantofar daca beneficiezi de o zona de intrare spatioasa.

Specialistii in decoratiuni interioare nu recomanda aglomerarea zonei din hol pentru ca se va produce disconfort vizual.

Stilul dominant

Trebuie amintit ca holul este o zona a locuintei ce face legatura cu celelalte incaperi de aceea trebuie armonizat cu acestea. Daca stilul predominant al locuintei este unul clasic si mobila de hol trebuie sa pastreze aceste linii. Locuintele amenajate in stil modern pot fi completate de cuiere de perete cu design minimalist. Stilul industrial poate fi pus in valoare cu piese realizate din fier forjat, iar cele elegante cu corpuri realizate din lemn bine slefuit.

Tip

Tipul cuierului trebuie ales mai mult in functie de necesitati. Daca in familie nu sunt copii, optiunile sunt mai variate. Se pot alege corpuri intregi cu agatatoare pentru haine in partea superioara, seturi cu pantofare, oglinzi si dulapuri pentru haine sau garderobe compartimentate care optimizeaza eficient intregul spatiul. Cand sunt si prichindei in preajma trebuie sa tii seama de alte aspecte. Inaltimea la care sunt montate sistemele de pastrare a hainelor si prezenta unui loc (bancheta) ce faciliteaza incaltarea sunt doua detalii pe care le poti analiza cu atentie, acestea vor spori starea de confort a familiei.  Poti lua in calcul integrarea unor cutii pentru depozitarea obiectelor, astfel cei mici vor avea la indemana intotdeauna lucrurile necesare.

Pret

Bugetul este o alta constanta importanta. Trebuie sa iei in calcul faptul ca mobilierul pentru hol va fi unul intens exploatat, deci trebuie sa fie unul de calitate. Este important sa stii ca poti plati sume  decente pentru mobila de hol, trebuie doar sa cauti solutiile care ti se potrivesc.

Acestea sunt cateva dintre aspectele pe care le poti urmari pentru a te asigura ca faci o investitie buna, insa nu sunt singurele. Poti analiza cu atentie si alte detalii, precum cele legate de design, culoare, materiale, compartimentare.

agentie SEO & promovare eficienta online