Pe 13 Iulie, Suceava a devenit electrică la propriu

627
banner mobila la comanda suceava

Într-un eveniment organizat de Auto Schunn, sucevenii pasionați de propulsia electrică au test pe străzile Sucevei, cele mai noi modele de la Mercedes-EQ.

Evenimentul denumit ,,Redescoperă orașul în stilul tău. O experiență electrică în stil Mercedes-EQ.” a urat sucevenilor bun benit în universul mobilității electrice, caravana având ca punct de pornire showroom-ul Auto Schunn din str. Humorului, nr. 132, Șcheia.

Invitații au avut ocazia să experimenteze starea de zen oferită de conceptul zonei de relaxare unde plantele vii, sucurile naturale de ghimbir și turmenic, socata produsă local, aromaterapia cu uleiuri esențiale și muzica relaxantă, au venit în completarea fascinației de a conduce un autoturism electric.

Reprezentantul Auto Schunn – Daniel Bărbosu, le-a vorbit invitaților despre ceea ce înseamnă Mercedes-EQ ca ecosistem și viziune, dar și despre motoarele electrice, sisteme de încărcare, baterii și sisteme de frânare recuperative.

Traseul a bifat câteva dintre obiectivele importante ale orașului, invitații având ocazia să testezele noile modele EQA și EQC în traficul Sucevei, cu opriri la Cetatea de Scaun a Sucevei, zona de agrement Tătărași, iar pentru oprirea finală și prânz, respectiv cină, grădina de vară Eden Garden. La fiecare dintre aceste opriri, invitații au primit câte un material video din partea ambasadorilor de brand Mercedes-Benz Cătălin Ștefănescu, Andi Moisescu și Andreea Esca.

Pe lângă design-ul atractiv, plăcerea excepțională de a conduce pe care le-au oferit-o autoturismele electrice, invitații au apreciat și practicabilitatea ridicată, siguranța și fiabilitatea. Mobilitatea electrică înseamnă pe lângă emisii zero, o deplasare silențioasă dar și o experiență de șofat complet nouă, orientată spre viitor, grație inovației la cel mai înalt nivel.

Viitorul este aici și vine cu o ofertă de nerefuzat pentru autoturismele electrice: ecotichet de 45.000 lei, 12 rate CASCO gratuite și o stație de încărcare cadou, la achiziția unui model electric EQA sau EQC.

agentie SEO & promovare eficienta online