Cadouri inspirate pentru femei şi bărbaţi, uşor de găsit şi de cumpărat online

270
Cadouri inspirate pentru femei şi bărbaţi, uşor de găsit şi de cumpărat online
banner mobila la comanda suceava

Astăzi dorim să vă prezentăm www.ecasa-cadou.ro, unul dintre cele mai noi magazine online cadouri lansate în 2024 care oferă o mare diversitate de produse la preţuri mici, promoţii atractive şi condiţii bune de achiziţie.

Pe internet este foarte uşor şi rapid de comparat preţurile, astfel încât să fim siguri că plătim cât face pe un produs. Sunt site-uri specializate care se ocupă de compararea preţurilor, sunt remindere ce pot fi puse atunci când urmărim un anumit produs şi îl aşteptăm să intre la ofertă, sunt multiple acţiuni ce le putem întreprinde pentru a cumpăra isteţ online.

Diversitatea ofertei este incredibilă şi uşurinţa în navigarea pe mai multe site-uri sunt principalele avantaje care au dus la creşterea exponenţială a comenzilor online. În paralel, firmele de curierat rapid au ţinut pasul cu expansiunea numărului de comenzi online şi ajung astăzi să acopere cam toată ţara foarte rapid şi la preţuri avantajoase de transport.

Plata comenzilor efectuate online se poate realiza în mai multe moduri, după preferinţa fiecăruia, de la online cu cardul de debit/credit, în rate sau ramburs cash la livrare. Coletele pot fi verificate la livrare astfel încât să fim siguri că primim ceea ce am comandat şi nu o cărămidă în loc de un smartphone, cum au fost unele cazuri, în special la produse vândute pe platformele de anunţuri gen OLX sau Publi24.

Returnarea produselor se realizează foarte rapid şi fără probleme de celel mai multe ori atunci când clientul este de bună credinţă şi nu încearcă să păcălească vânzătorul, în sensul că achiziţionează haine pentru o unică purtare sau utilizare şi apoi doresc să returneze produsul purtat sau folosit.

Sumele achitate pentru produse se returnează în contul cumpărătorului într-un interral cuprins între 7 şi 30 de zile, în funcţie de seriozitatea vânzătorului, dar se returnează fără probleme. ANPC-ul este vigilent şi intervine prompt în cazurile în care sunt sesizate probleme.

Categoriile de produse ce pot fi achiziţionate din magazinul online eCasa-Cadou sunt următoarele:

  • CADOURI FEMEI & BĂRBAŢI: aici găsiţi o selecţie interesantă de obiecte precum icoane, seturi de ceainice şi căni pentru cafea, set de accesorii pentru vin, săbii, casete bijuterii, suporţi pentru sticla de vin, boluri din sticlă şi recipiente pentru condimente. Setul de 5 accesorii pentru vin în formă de sticlă conţine tirbuşon, dop metalic pentru picurător, antipicurător, cutter pentru îndepărtarea capişonului şi inel metalic, toate ambalate frumos într-un suport elegant sub formă de sticlă de vin. Preţul este de numai 50 LEI!
  • JUCĂRII ONLINE: aici găsiţi o gamă bogată de jocuri interactive şi jucării pentru copii precum maşinuţe, păpuşi, cactus dansator, tabletă de jucărie, joc tip blaster cu săgeţi. Maşinuţa Teddy fără pedale este un mare succes în rândul copiilor mici de 1 an ce o pot utiliza ca premergător. Preţul este de numai 120 LEI!
  • ICOANE: o icoană este mereu o idee bună de cadou, în special pentru persoanele religioase. În acest magazin online găsiţi icoane argintate frumos ambalate în cutii tip cadou elegante.
  • CORPURI DE ILUMINAT: cele mai moderne corpuri de iluminat sunt pe bază de tehnologie LED şi au forme şi modele avangardiste, iar din acest magazin online le poţi achiziţiona la super preţ şi cu livrare rapidă din stoc.
  • TRICICLETE, TROTINETE & MAŞINUŢE: visul fiecărui copil este de a avea propriul vehicul cu care să se joace, iar eCasa-Cadou este locul potrivit de unde puteţi achiziţiona maşinuţa, trotineta sau tricicleta mult dorită.

SET DECANTOR GLOB CU 4 PAHARE

SET CADOU DECANTOR GLOB CU 4 PAHARE

Sticla-decantor este realizată din sticlă imprimată cu harta lumii şi conţine în interior un model tridimensional corabie stilizată. Dopul special asigură închiderea etanşă. Paharele sunt imprimate cu harta lumii. Suportul este realizat din lemn maroniu. Forma specială permite rotirea sticlei-decantor în lăcaşul special. Finisajele detaliate oferă întregului set un aspect elegant, luxos. Poate fi un decor excelent pentru bar sau un cadou excelent.

JOC RULETĂ LUCKY SHOT 16 PAHARE

JOC RULETĂ, LUCKY SHOT, 16 PAHARE

Aduceţi atmosfera de casino acasă la următoarea petrecere cu Jocul Ruletă cu pahare de shot-uri. Toată lumea câştigă la acest joc şi toţi vor aştepta cu sufletul la gură să vadă unde cade bila. În set sunt incluse două bile metalice, 16 pahare de shot-uri şi jocul de ruletă.

Cadouri inspirate pentru copii – băieţi

Lamborghini Sian masinuta de jucarie electrica

MAŞINUŢĂ ELECTRICĂ LAMBORGHINI SIAN

Când este pornit, modelul imită sunetul de pornire, luminile LED din față și din spate sunt aprinse, iluminarea bordului, efecte sonore precum: claxon, pornire motor, sunet de conducere, cântece, melodii cu AUX, USB și Bluetooth nu lipsesc din echipament. Volumul tuturor efectelor sonore este controlat de playerul MP3.

Mașina are o telecomandă de nouă generație de 2,4 GHz . Frâna de urgență a telecomenzii asigură controlul deplin al mașinii și oprește toate funcțiile la apăsarea unui buton.

Două viteze înainte – lent și rapid, 1 viteză înapoi. Posibilitatea setarii vitezei de conducere și din telecomanda.

Roțile moi din EVA cu axe cu arcuri asigură o călătorie confortabilă chiar și pe suprafețe neuniforme, fără a agita mașina.
Pentru o mai mare siguranță a copiilor, pe scaun există o centură de siguranță reglabilă, iar datorită deschiderii largi a ușii în sus, este ușor să intrați și să coborâți din mașină de jucărie.

Pachetul include: Adaptor, Telecomandă, Baterie incorporată

Vârstă recomandată: 3 – 6 ani

TRACTOR JCB ELECTRIC

TRACTOR JCB ELECTRIC

Tractor JCB 12V electric cu telecomanda, suspensie pe arcuri, cu centuri de siguranta, 2 viteze, Baterie 12V, Galben/Negru, tractor cu pedala electrica si radio-comanda, capacitate maxima 35 kg.

Viteza: 3-5 km/h.

Autonomie baterie: 1-2 ore (in functie de greutate si circumstante).

Timp incarcare: 8-12 ore.

Cumpărarea unui cadou este astăzi o sarcină mult mai uşoară decât în trecut deoarece avem la dispoziţie întreg internetul pentru a găsi cadoul potrivit, însă este important de făcut achiziţia din timp pentru a fi siguri că ajunge livrarea până în ziua aniversării.

icoana masinuat copii teddy fara pedale set cadou accesorii vin sub forma de sticla